ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενώνουμε Δυνάμεις

Γράφει ο Σπονδοφόρος

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1 Στο ψυχρό: Δεν νιώθουν λέει καλά, είπαν στελέχη του ΕΥΡΩΚΟ με τον ΔΗΣΥ. Σε ερώτηση, τι εννοούν, η απάντηση ήταν ότι «αισθάνονται μία ψυχρότητα». Να είχαμε και χειμώνα...

2 Στο έμπα: Πληροφορίες λένε πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ η κ. Godχάρους, τελικά. Οπότε, έχουμε μία σίγουρη στρουμφίτα, έναν γκρινιάρη (Κυπριανού), και πολλούς «κοπρίτες» που κατήγγειλε περιλάλητος μεσημβρινός παρουσιαστής. Ανάλογη Dream Team μόνο στη Βαρκελώνη του 1992.
 
3 Στο μαύρο πρόβατο: Ξεσπάθωσαν τα κοινωνικά δίκτυα με τα φλαμίνγκο στη Λάρνακα και ιδιαίτερα το μαύρο. Ευτυχώς ο Χαμπουλλάς κρατήθηκε μακριά.
 
4 Στο βόλεμα: Δεν πήγε άσχημα στην ΕΔΕΚ η (λανθασμένη) φασαρία γύρω από τη σύνταξη του γιατρού. Ωραιότατη προεκλογική σανίδα σωτηρίας. Μόνο που για σωτηρία στις βουλευτικές, δεν χρειάζεται μόνο μία, αλλά δάσος από δαύτες. Εκτός αν κατέβει επικεφαλής ο Γιατρός. Ε;

5 Στο έργο Χριστόφια. Η στήλη θέλει να καταγγείλει τη δεξιά λαίλαπα που καταστρέφει ένα - ένα τα μνημειώδη έργα της κυβέρνησης Χριστόφια. Αντί να «διώξουν» τους μεγαλοκτηματίες από τον Ακάμα, όπως συμφώνησε ο Δημήτρης, τους βάζουν στο Νατούρα για ανάπτυξη. Α! Ξέχασα πως ο large Τζιμ θα τους αποζημίωνε με 500 εκατομμυριάκια. Με ξένο κ#λ% οικολόγος ο Τζιμ.

6 Στο γκάζι: Σε ερώτηση προς πολιτικό πηγαδάκι, γιατί ο Θεμιστοκλέους πιάνει τα 200 άμα φτάνει προς τη Λευκωσία, η απάντηση ήταν ότι «μάλλον βιάζεται να υπηρετήσει την πατρίδα». Έτσι εξηγείται.

7 Στα γενέθλια. Τον Οκτώβριο, ο Άντρας Κυπριανού κλείνει τα 61 χρόνια του. Μαθαίνω πως οι σύντροφοι βιάζονται να εκλέξουν νέο γ.γ. και το παρασκήνιο ήδη άρχισε το κούντημα σε Στεφάνου και Λουκαΐδη. Μισό λεπτό, σύντροφοι, να σβήσει πρώτα τα κεράκια ο Άντρας και μετά κλειδώνουμε τη θέση.

8 Στο Βασίλη: Δύσκολα βλέπω την ΕΔΟΝ να κατεβάζει τον «ούτε τα λεφτά βγάζω εκτός ούτε τα μαλλιά μου βάφω» Παπακωνσταντίνου για συναυλία. Εκτός κι αν η πληρωμή γίνει μέσω Βουλγαρίας που όπως και να πεις, από κομμουνισμό ξέρει. Χαιρετίσματα, λοιπόν, στην εξουσία.

9 Στο heavy. Μετά το κολοκάσι, το τρακτέρ, τα παπάκια και τα κρασιά, ο Αβέρωφ έκοψε και το πρώτο μέταλλο στο Ισραήλ για να φτιαχτεί το σκάφος που παράγγειλε η Κύπρος για προστασία της ΑΟΖ. Αυτός δεν είναι πρόεδρος, αλλά ο Κύρος Γρανάζης.

10 Στο metal. Αφού φύλαξα τον Γιαννάκη Ομήρου στο επικό του post, να παίζει Scorpions και Wind of Change για την αλλαγή του χρόνου, περιμένω τον Healthy να βγαίνει σε συναυλία των Metallica και να ανακοινώνει τη λύση του Κυπριακού. Cyprus politics (on the) ROCKS!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Επιστολές: Τελευταία Ενημέρωση

X