ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:00
28°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Λες και δεν ήταν γραφτό με Κόρχουτ

Newsroom 24sports

Νέα εμπλοκή παρουσιάστηκε με την περίπτωση του Ούγγρου ακραίου αμυντικού

Παρά το γεγονός ότι χθες (9/8) πήρε το αεροπλάνο για Κύπρο με... τρεις εβδομάδες καθυστέρηση, ο «γάμος» μεταξύ Ανόρθωσης και Μίχαλ Κόρχουτ φαίνεται ότι δεν θα τελεσφορήσει.

Ο Ούγγρος ακραίος αμυντικός με διακρίσεις στην πατρίδα του αλλά και την τελευταία διετία στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Μπερ Σέβα, δεν τα βρήκε με τους ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» σε θέματα οικονομικής και όχι μόνο φύσεως και έτσι η περίπτωσή του θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν πριν καν γίνει παρών.

Από το κυανόλευκο στρατόπεδο υπήρχε ευθύς εξαρχής μια προσπάθεια για διαχείριση της περίπτωσης αυτής χωρίς βιαστικές κινήσεις και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημο φιρμάνι που να ενημερώνει για τη χθεσινή κάθοδό του στο νησι.

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός, ο Μίχαλ Κόρχουτ προβάλει κάποια καπρίτσια και τερτίπια τα οποία επιβεβαίωσαν ότι αποτελεί μια... προβληματική περίπτωση και ήδη έχει γίνει στροφή προς άλλες περιπτώσεις.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το ναυάγιο με την εν λόγω περίπτωση δεν θα αφήσει κενή τη μια και μοναδική θέση ξένου ποδοσφαιριστή που υπάρχει στον κατάλογο άλφα, η οποία θα καλυφθεί με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Για τον Ούγγρο ο Ρόνι Λέβι είχε σχηματίσει θετική εντύπωση από τα όσα κατέθεσε στο Ισραήλ με τη φανέλα της πρωταθλήτριας της χώρας, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχωρεί λόγω της συμπεριφοράς του έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ