ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σήμερα τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά Κυπέλλου

Ανόρθωση- ΑΕΚ στις πέντε το απόγευμα στο Αντώνης Παπαδόπουλος

ΚΥΠΕ

Με δύο αγώνες που θα μεταδοθούν απευθείας από τη Cytavision συνεχίζεται σήμερα η δράση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola.

Το απόγευμα μέσα από τις επαναληπτικές αναμετρήσεις δύο ομάδες θα εξασφαλίσουν εισιτήριο συμμετοχής στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Δόξα Κατωκοπιάς – Ολυμπιακός

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο και θα αρχίσει στις 16:00.

Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία 1-1.

Στην πρώτη φάση η Δόξα απέκλεισε με 3-2 τον Ερμή Αραδίππου και στη δεύτερη φάση την Αναγέννηση Δερύνειας με 2-1 και 3-0.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από το δεύτερο γύρο όπου απέκλεισε το Εθνικό Άσσιας με 2-0 και 3-0.

Ανόρθωση – ΑΕΚ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα αρχίσει στις 17:00.

Στον πρώτο αγώνα νίκησε με 3-1 η Ανόρθωση.

Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης η Ανόρθωση απέκλεισε τον Οθέλλο Αθηαίνου με 2-1 στη διαδικασία της παράτασης και στη δεύτερη φάση τον ΑΣΙΛ Λύσης με 2-0 και 5-0.

Η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο απέκλεισε με 3-0 την Ομόνοια Αραδίππου και στο δεύτερο γύρο απέκλεισε την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με 2-1 και 6-1.

*Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η τύχη του επαναληπτικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα και της Ομόνοιας που διακόπηκε στο 83ο λεπτό και ενώ ο Απόλλωνας προηγείτο στο σκορ με 3-1. Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες είχαν φέρει ισοπαλία 2-2.

Η τύχη του πιο πάνω αγώνα θα κριθεί ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ.

**Για την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης εκκρεμούν επίσης οι αγώνες ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ. Όπως ανακοινώθηκε ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου και ο επαναληπτικός στις 19 Απριλίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X