ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:29
13°
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Συνάντηση Γιώτη Δημητρίου-Νίκου Νικολάου

Τα λένε απόψε στην Λευκωσία, αναφορικά για το μέλλον της Ομόνοιας, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά

Τα διοικητικά της Ομόνοιας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο τις τελευταίες ημέρες, με τις διεργασίες να εντείνονται, με στόχο να βρεθεί μία λύση και οι «πράσινοι» να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά αναφορικά με την έκβαση της συνάντησης

Ο Νίκος Κατσουρίδης με σημερινές του τοποθετήσεις έκανε κάλεσμα για συσπείρωση, κάνει που δείχνει ότι σκέφτεται να υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ομόνοιας.

Παράλληλα, ο Γιώτης Δημητρίου συναντήθηκε χθες με το σύνδεσμο παλαίμαχων της Ομόνοιας και άκουσε απόψεις, ενώ ταυτόχρονα τους μίλησε για το πλάνο του.

Επίσης, ο κ. Δημητρίου με σημερινές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε ότι έχει καταθέση το πλάνο του, αλλά κανείς από την Ομόνοια δεν του είπε κάτι. Συμπληρώνοντας ότι κάποιοι τον πολεμούν και τον αποφεύγουν. Και δεν καταλάβει γιατί υπάρχει όλη αυτή η μυστικοπάθεια στην Ομόνοια.

Νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στον Γιώτη Δημητρίου και τον Νίκο Νικολάου, που θα γίνει απόψε στην Λευκωσία.

Ως γνωστό, ο κ. Νικολάου είναι επικεφαλής μίας ομάδας επιχειρηματιών από την Λεμεσό, ο οποίος πραγματοποιεί επαφές με ξένους επανδυτές.

Κατά την συνάντηση θα ανταλλάξουν απόψεις και θέσεις, με όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την έκβαση της συνάντησης να είναι ανοικτά. Μέσα στα ενδεχόμενα είναι φυσικά και η περίπτωση συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ