ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ισχυρή εντολή για να συνενώσουμε δυνάμεις το μήνυμα Αναστασιάδη από «Τ.Παπαδόπουλος»

Νιώθω ευγνωμοσύνη στους πολίτες που μου έδωσαν ισχυρή εντολή, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Χείρα συνεργασίας προς όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους, έτεινε απόψε ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος
Αναστασιάδης, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχουν ιδεολογικά χρώματα».

Μιλώντας κατά την τελετή ανακήρυξής του στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία ανεξάρτητα από τον ποιον επέλεξαν

«Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες. Νιώθω συγκίνηση, περηφάνια, απέραντη αγάπη, για την εμπιστοσύνη που μου εξέφρασε ο κυπριακός λαός. Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που συνέβαλαν στην εκλογική διαδικασία, ανεξάρτητα ποιον ψήφισαν σήμερα», ξεκίνηση την ομιλία του ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Νιώθω ευγνωμοσύνη στους πολίτες που μου έδωσαν ισχυρή εντολή. Δεν υπάρχουν ιδεολογικά χρώματα. Αυτό που έχει σημασία από αύριο πως αντιμετωπίζονται τα προβλήματα. Να τηρήσουμε τις αρχές της αξιοκρατίας. Μέσα από μια λύση που δεν θα παραγνωρίζει τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες των ε/κ και δεν θα παραγνωρίζει τις όποιες ανησυχίες των τ/κ.

Φίλες και φίλοι, θέλω θερμά να ευχαριστήσω, και να συγχαρώ το ΥΠΕΣ, τον έφορο και τους υπόλοιπους συνεργάτες, για την άψογη εκλογική συνεργασία, όλους όσους εργαστήκαν, για τις εκλογές.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε εσάς και στους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Τον στενό μου συνεργάτη και φίλο τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, τα μελή του Υπουργικού, και τους συνεργάτες μου στο Προεδρικό.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα να κατανοήσουμε, και δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατριωτισμό κανενός, ότι με τη συνεργασία θα τα καταφέρουμε.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που με πρότειναν, που με στήριξαν. Όσους στάθηκαν για να βάλουν την υπογραφή τους.

Θέλω να ευχαριστήσω το οικογενειακό μου περιβάλλον, την σύζυγο μου. Τους γαμπρούς μου και συνεργάτες. Την μητέρα μου. Φαίνεται ότι η ευχή της εισακούστηκε.»

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανακήρυξη νέου Προέδρου της Δημοκρατίας 

Την ώρα που το καταμετρημένο ποσοστό ψήφων θα δίνει ξεκάθαρη εικόνα για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ενδιαφέρον θα μετατοπίζεται στο κλειστό στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης από τον Γενικό Έφορο Εκλογής Κύπρο Κυπριανού.

Γύρω στις 7 η ώρα το βράδυ όπου υπολογίζεται να είναι γνωστός ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να ξεκινήσει η μετάβαση πολιτών στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή ανακήρυξης. Λόγω της αναμενόμενης κοσμοσυρροής η Αστυνομία έχει λάβει ειδικά μέτρα τόσο για την πρόσβαση στην περιοχή του κλειστού σταδίου όσο και για την είσοδό του σε αυτό.

Σε σχέση με άλλες Προεδρικές Εκλογές έχουν γίνει διευθετήσεις για τους χώρους στάθμευσης των οχημάτων του κοινού.

Συγκεκριμένα έχουν παραχωρηθεί:

-Όλοι οι χώροι στάθμευσης του Μακάριου σταδίου με είσοδο από την οδό Λευκοθέου,
-Οι χώροι στάθμευσης δυτικά του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος».
-Οι χώροι στάθμευσης πίσω από τα βοηθητικά γήπεδα του Μακάριου σταδίου με είσοδο από την οδό Λυκαβηττού.
Έλεγχοι στην είσοδο
Στις εισόδους του κλειστού σταδίου θα πραγματοποιείται σωματικός έλεγχος και θα υπάρχουν τοποθετημένες αψίδες ελέγχου. Προκειμένου να αποφευχθεί ταλαιπωρία του κοινού η Αστυνομία συμβουλεύει:
-Έγκαιρη προσέλευση στο στάδιο.
-Αποφυγή μεταφοράς σακιδίων ή τσαντών στο στάδιο.
-Αποφυγή μεταφοράς τιμαλφών ή άλλων αντικειμένων που θα καθυστερήσουν την διαδικασία ελέγχου.

Εντός του σταδίου απαγορεύονται αυστηρώς:

- Η μεταφορά φωτοβολίδων ή κροτίδων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
- Η μεταφορά υβριστικού , ρατσιστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου.
- Η αναγραφή συνθημάτων έξω από το στάδιο η οπουδήποτε αλλού.

Για όσους δεν καταφέρουν να εισέλθουν στο στάδιο στο εξωτερικό χώρο θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες απ’ όπου θα μεταδίδεται η τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η τελετή είναι προγραμματισμένη για τις 10 η ώρα το βράδυ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Stories: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φυλακή Saint-Gilles που μοιάζει με φρούριο, όπου οδηγήθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...
Της Έλενας Αποστόλου
 |  STORIES