ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«K» Stories: Δείτε το επίμαχο βίντεο που «καίει» τον Τραμπ

Καυτές αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς για τον Ντόναλντ Τραμπ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

*Της Έλενας Αποστόλου

Ροζ καταιγίδα… πλήττει  τον Λευκό Οίκο. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς επιβεβαίωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή 60 λεπτά του άντερσον Κούπερ που μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, CBS κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 περίοδος που η Μελάνια Τραμπ είχε μόλις γεννήσει τον γιο τους Μπάρον.

“Ήσουν 27 ήταν 60, ένιωσες έλξη για αυτόν;

-Όχι.

-Ήθελες να κάνεις σεξ μαζί του;

-Όχι, μα δεν είπα όχι. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα.

-Συναινέσατε λοιπόν.

- Απολύτως.

-Δουλεύεις σε μια βιομηχανία όπου τα προφυλακτικά είναι… θέμα. Χρησιμοποίησε προφυλακτικό;

-Όχι.

- Του ζήτησες να χρησιμοποιήσει;

-Όχι. Ειλικρινά δεν είπα το παραμικρό.

-Μετά που κάνατε σέξ, τι συνέβη;

- Είπε ότι ήμουν εξαιρετική, είχε ένα εξαιρετικό βράδυ, είπε ότι πραγματικά δεν το περίμενε και ότι τον εξέπληξα και μου είπε ότι πολλοί θα με υποτιμούσαν και ήλπιζε ότι θα ήθελα να τον ξαναδώ για να «συζητήσουμε» τα θέματα που συζητήσαμε νωρίς εκείνο το βράδυ.

- Άρα ήθελε να σε βλέπει;

- Ναι,  Και δεν ήταν κάτι το μυστικό ποτέ δεν μου είπε να μην το πω κάπου, τηλεφωνούσε πολλές φορές και ήμουν μπροστά σε διάφορους και έβλεπα την κλήση και έλεγα Ω θεε μου, τηλεφωνεί. Και τον έβαζα σε ανοικτή ακρόαση και με ρωτούσε τι κάνω και πότε θα βρεθούμε. 

Το παραπάνω είναι μέρος μόνο του διαλόγου που έκανε η Ντάνιελς με τον δημοσιογράφο. 

Η 39χρονη και ο επιχειρηματίας παρέμειναν σε επαφή για έναν χρόνο, κατά την ίδια, καθώς ο Τραμπ της είχε υποσχεθεί μια θέση σε τηλεοπτική εκπομπή, της οποίας ήταν παρουσιαστής - υπόσχεση την οποία δεν  υλοποίησε.  Η Στόρμι, η οποία αποκάλυψε πως δεν είχε άλλες σεξουαλικές συνευρέσεις με τον δισεκατομμυριούχο μετά τη συνάντησή τους στη λίμνη Τάχο, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια όσο αφορά το θέμα, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε η εφημερίδα "The Wall Street Journal" τον Ιανουάριο. Η οικονομική εφημερίδα είχε αναφερθεί τότε στην εξωσυζυγική σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τη Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της, κι είχε αποκαλύψει ότι ένας από τους πιστότερους δικηγόρους του αμερικανού προέδρου, ο Μάικλ Κόεν, της είχε δώσει 130.000 δολάρια για να αγοράσει τη σιωπή της, μερικές ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

Ενώ ο δικηγόρος της αφήνει υπονοούμενα για κατοχή οπτικού υλικού που καίει τον Τραμπ, μέσω ανάρτησης στο Twitter πολλά ξένα ΜΜΕ θετουν το ερώτημα αν η Μελάνια μετά τις πιπεράτες αποκαλύψεις για την ανάρμοστη σχέση του συζύγου της, θα του δώσει τα... παπούτσια στο χέρι.  Όπως αναφέρει το CNN, o Τραμπ αγνόησε τους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν επίμονα για αν θα παρακολουθήσει τη συνέντευξη της Στέφανι κι αν η πρώην πορνοστάρ λέει ψέματα. Να σημειωθεί ότι ο Τραμπ δεν είχε ποτέ το προφίλ του άνδρα που σεβόταν τις γυναίκες – ούτε πριν ούτε μετά τις εκλογές. Και αυτό τον κάνει σε μεγάλο βαθμό να έχει ένα είδος ανοσίας στα σεξουαλικά σκάνδαλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Stories: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φυλακή Saint-Gilles που μοιάζει με φρούριο, όπου οδηγήθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...
Της Έλενας Αποστόλου
 |  STORIES