ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέο βιβλίο για το κρασί από τον Δημήτρη Παυλίδη

Το «Wine Comprehension» είναι ένας εκπαιδευτικός οδηγός που μπορεί να βοηθήσει όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το κρασί

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενα νέο βιβλίο για το κρασί με τίτλο «Wine Comprehension» κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον Δημήτρη Παυλίδη, ο οποίος εξειδικεύεται σε θέματα του οίνου.

Το βιβλίο έχει εκδοθεί στις ΗΠΑ και είναι διαθέσιμο προς πώληση παγκόσμια, είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα, το έχει προλογίσει ο Γιώργος Κασσιανός (Πρόεδρος του Συνδέσμου Οινοχόων Κύπρου) και συμπεριλαμβάνει ειδική αναφορά για την Κουμανταρία – το κυπριακό ιστορικό κρασί με την αρχαιότερη ονομασία κρασιού στον κόσμο.

Το βιβλίο είναι ένας εκπαιδευτικός οδηγός που μπορεί να βοηθήσει όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το κρασί για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους.

Συμπεριλαμβάνει έξι κεφάλαια ως ακολούθως: Αμπέλια και Αμπελοκαλλιέργεια, Οινοποίηση και Παλαίωση, Διαδικασία Ανάλυσης και Αξιολόγησης, Ετικέτα και Γεωγραφία, Αξεσουάρ κρασιού και Σερβίρισμα κρασιού και Απόλαυση.


Ο συγγραφέας του βιβλίου, Δημήτρης Παυλίδης

Το βιβλίο πωλείται προς 12 ευρώ και είναι διαθέσιμο στην Κύπρο, στο εστιατόριο Barrique στην Λευκωσία, Μενάνδρου 4. 1066. Τηλ. 70087080, καθώς επίσης και στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα www.lulu.com/shop

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον Γιώργο Κασσιανό, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, 19:00-21:00 μμ, στην αίθουσα UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Τηλ. 22841500.
www.facebook.com/winecomprehension

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση