ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πατάτες wedges με μπαχαρικά cajun

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Χρόνος ετοιμασίας: 20΄
Χρόνος ψησίματος: 20΄

Για 4 μερίδες

ΥΛΙΚΑ
800 γρ. πατάτες με το φύλλο τους κομμένες σε μοίρες
50 γρ. αλεύρι
100 γρ. ελαιόλαδο
30 γρ. Cajun seasoning (θα το βρείτε στην υπεραγορά, στον διάδρομο με τα μπαχαρικά)
Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε αρκετό νερό μέχρι να κοχλάσει καλά. Ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και τις πατάτες και κοχλάζουμε για άλλα 4 λεπτά. Στραγγίζουμε τις πατάτες.
2. Σε ένα μπολ βάζουμε τις πατάτες, το ελαιόλαδο, το Cajun seasoning, το αλάτι, το πιπέρι και
ανακατεύουμε.
3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
4. Σε μια λαμαρίνα φούρνου στρωμένη με λαδόχαρτο τοποθετούμε τις πατάτες και τις ψήνουμε για περίπου 20-25΄, μέχρι να είναι έτοιμες.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο Athena Recipes

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση

X