ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:09
21°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Άγνωστοι εγκατέλειψαν κλοπιμαίο χρηματοκιβώτιο και τράπηκαν σε φυγή

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής χρηματοκιβωτίου, εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής χρηματοκιβωτίου, το οποίο οι δράστες δεν κατάφεραν να ανοίξουν, εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22.15 χθες καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ιδιοκτήτη διαμερίσματος στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Μακρή στη Λάρνακα, ότι 15 λεπτά προηγουμένως άκουσε δυνατό θόρυβο στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει.

Ο άνδρας μαζί με άλλους πολίτες βγήκε στο μπαλκόνι και αντιλήφθηκε τρία άτομα να μεταφέρουν ένα μεταλλικό χρηματοκιβώτιο. Μόλις τα τρία άτομα αντιλήφθηκαν τους πολίτες εγκατέλειψαν το χρηματοκιβώτιο και τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι το χρηματοκιβώτιο κλάπηκε κατόπιν διάρρηξης διπλανής κατοικίας, της οποίας ο ιδιοκτήτης απουσίαζε.

Ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε από την Αστυνομία και μετέβηκε στο σπίτι του. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο από παράθυρο υπνοδωματίου της κατοικίας αφού προηγουμένως παραβίασαν τις αλουμινένιες περσιάνες του. Η Αστυνομία εικάζει ότι πιθανόν το παράθυρο του υπνοδωματίου να ήταν κλειστό αλλά ανασφάλιστο.

Το χρηματοκιβώτιο διαστάσεων 70Χ40 εκατοστών ήταν βιδωμένο πάνω στο ερμάρι του υπνοδωματίου.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν στην Αστυνομία οι πολίτες, οι δράστες φορούσαν κοντά παντελόνια και φανέλες.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το χρηματοκιβώτιο δεν παραβιάστηκε ενώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη δεν διεφάνη να κλάπηκε οτιδήποτε άλλο από την κατοικία, στην οποία δεν υπάρχουν εγκατεστημένα σύστημα συναγερμού και κλειστό σύστημα παρακολούθησης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ