ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:00
28°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Επεκτείνεται το Aphrodite Hills Resort

Newsroom K

Άδεια από την Αρχή Περιβάλλοντος για 53 νέες κλίνες στην υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα

Πράσινο φως πήρε από την Περιβαλλοντική αρχή το ξενοδοχείο Aphrodite Hills Resort για επέκταση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Κουκλιών της επαρχίας Πάφου.

Η αιτούμενη ανάπτυξη αφορά την ανέγερση κτηρίου δυναμικότητας 53 κλινών 1-4 υπνοδωματίων, και θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πέντε ορόφους. Το υπόγειο και το ισόγειο θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ως χώροι στάθμευσης. Το συνολικό ύψος του έργου θα είναι περίπου 22,25 μέτρα.

Το συνολικό εμβαδό του τεμαχίου που θα φιλοξενήσει το προτεινόμενο έργο ανέρχεται στα 170,741 m², ενώ η έκταση που θα καταλαμβάνει, ανέρχεται περίπου στα 1,040 m².

Το τεμάχιο στο οποίο θα ανεγερθεί το προτεινόμενο έργο, στην παρούσα φάση χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης για την εξυπηρέτηση της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας της εταιρείας Aphrodite Hills Resort Ltd.

Η επεξεργασία των υγρών αποβλήτων από την λειτουργία του προτεινόμενου έργου θα γίνεται από τον υφιστάμενο σταθμό επεξεργασίας υγρών αποβλήτων της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας, υφιστάμενων επαύλεων και άλλων κτιρίων, ο οποίος είναι δυναμικότητας 2000 m3 ημερησίως. Η μέγιστη ημερήσια ροή λυμάτων που αναμένεται να προκύπτει από τις υφιστάμενες και προτεινόμενες εγκαταστά-σεις δεν αναμένεται να υπερβεί τα 700 m3. Η υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα είναι δυναμικότητας 290 δωματίων και σουιτών.

 

Η επεξεργασία των υγρών αποβλήτων από την λειτουργία του προτεινόμενου έργου θα γίνεται από τον υφιστάμενο σταθμό επεξεργασίας υγρών αποβλήτων της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας, υφιστάμενων επαύλεων και άλλων κτιρίων, ο οποίος είναι δυναμικότητας 2000 m3 ημερησίως. Η μέγιστη ημερήσια ροή λυμάτων που αναμένεται να προκύπτει από τις υφιστάμενες και προτεινόμενες
εγκαταστάσεις δεν αναμένεται να υπερβεί τα 700 m3. 

Το προτεινόμενο έργο περιβάλλεται κυρίως με διάφορα κτίρια και υποδομές της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας, επαύλεων, γήπεδο γκολφ κ.ά.), ενώ χωροθετείται εντός των διοικητικών ορίων της Κοινότητας Κουκλιών, στην περιοχή «Ραντί».

Η περιοχή που γειτνιάζει με τον χώρο που θα φιλοξενήσει το προτεινόμενο έργο χαρακτηρίζεται από πυκνή παρουσία τουριστικών καταλυμάτων και του υφιστάμενου ξενοδοχείου.ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ