ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
21°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Στα γραφεία του Τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ο Αβέρωφ

Newsroom K

Συνάντηση με τον Tufan Erhurman θα έχει το Σάββατο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Στα κεντρικά γραφεία του Τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος θα μεταβεί το Σάββατο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου συναντώντας τον Πρόεδρο του κόμματος, Tufan Erhurman και αντιπροσωπεία του CTP.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο διευθυντής του γραφείου του κυπριακού Χαράλαμπος Σταυρίδης, βασικός σκοπός της συνάντησης είναι η συζήτηση της παρούσας κατάστασης στο Κυπριακό και οι προσπάθειες για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

«Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κριθεί η δυνατότητα επανέναρξης της διαδικασίας για επίλυση του Κυπριακού. Το διακύβευμα είναι μεγάλο, όπως και η ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου. Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν συμβιβάζεται με την ιδέα της διχοτόμησης και της παγίωσης των τετελεσμένων της κατοχής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρίδης.

Όπως επεσήμανε ο κ. Σταυρίδης ο Αβέρωφ Νεοφύτου «θα αναλώσει το άπαν των δυνάμεων του για να υποβοηθήσει την επανέναρξη του διαλόγου για το Κυπριακό. Οι προσπάθειες αυτές θα ενταθούν τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς. Με ξένους διπλωμάτες και αξιωματούχους, αλλά και με τους Τ/κ συμπατριώτες μας πολιτικούς».

 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ