ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:41
18°
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Τα βλέμματα της τ/κ κοινότητας στραμμένα στην Αθήνα

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Ιστορικό γεγονός που επιφυλάσσει αντίκτυπο και για το Κυπριακό

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί η δεύτερη μεγαλύτερη κοινότητα της Κύπρου την ιστορική επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας στην Ελλάδα. Τα τ/κ μέσα που μεταδίδουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης κάνουν λόγο για ένα ιστορικό γεγονός, που θα έχει αντίκτυπο και για το Κυπριακό.

Η Κίμπρις Ποστασί μεταδίδοντας την είδηση της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα κάνει λόγο για ένα ιστορικό ταξίδι, που πραγματοποιείται ύστερα από 65 χρόνια. Η εφημερίδα αναφέρεται στο πρόγραμμα και στις συναντήσεις του κ. Ερντογάν στην ελληνική πρωτεύουσα.

Η Χαμπέρ Κίμπρις αναφέρεται στις δηλώσεις του κ. Ερντογάν σχετικά με το Κυπριακό, στα πλαίσια της συνάντησης του με τον Πρόεδρο της Ελλάδας. «Στόχος μας είναι μια βιώσιμη και δίκαιη λύση. Το ίδιο να πράξουμε και στο Αιγαίο», δηλώνει ο Πρόεδρος της Τουρκίας.

Το Πρακτορείο ΤΑΚ αναφέρεται στα όσα διαδραματίστηκαν και ειπώθηκαν στα πλαίσια της συνάντησης των Προέδρων της Ελλάδας και της Τουρκίας. Επίσης, μεταδίδει ρεπορτάζ με τις δηλώσεις και των δυο πλευρών.

Η εφημερίδα Κίμπρις, δια μέσου της ιστοσελίδας της εστιάζει στην ένταση που επικράτησε στην συνάντηση των δυο προέδρων τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι δυο εγγυήτριες δυνάμεις της Κύπρου αντάλλαξαν λόγια και τοποθετήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ