ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:48
20°
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Βιβλίο

Το Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας επιστρέφει για τρίτη χρονιά

Δελτίο Τύπου

Ο χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει τους επισκέπτες του από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς θα υπάρχει φαγητό και ποτό

Το ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου συνεχίζεται… Στις 19 και 20 Μαΐου, έρχεται ξανά το Nicosia Book Fest και υπόσχεται δύο πολύ γεμάτες και ενδιαφέρουσες ημέρες.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, ο καταπράσινος χώρος του πάρκου Ακρόπολης στη Λευκωσία, γεμίζει με βιβλία, πολλά βιβλία και δραστηριότητες που έχουν φυσικά στο επίκεντρο τους το βιβλίο. Σε τρεις διαφορετικές σκηνές, φέτος, θα πραγματοποιηθούν πολύ ξεχωριστές συζητήσεις και παρουσιάσεις με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, συναρπαστικές δραστηριότητες και παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους, μουσικές παραστάσεις και άλλα πολλά.

Το φετινό φεστιβάλ παρουσιάζει η CYTA και διοργανώνουν το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και ο Δήμος Στροβόλου. Για ακόμη μία χρονιά συμμετέχουν βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οίκοι, πολιτιστικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα καθώς και δεκάδες συγγραφείς. Στόχος των διοργανωτών είναι το Nicosia Book Fest να εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και να καταστεί γεγονός ορόσημο για τα κυπριακά δεδομένα.

Ο χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει τους επισκέπτες του από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς θα υπάρχει φαγητό και ποτό, χώρος βιβλιοανάγνωσης και πολλά τα οποία θα μπορεί να παρακολουθήσει κατά τη διάρκεια των δύο ημερών.
Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nicosiabookfest.com

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Χορηγοί: ΟΠΑΠ, ΚΟΤ, Aperol Spritz, Καφές Λαϊκού
Χορηγοί επικοινωνίας: City Free Press, Timeout, ΡΙΚ

Πληροφορίες
Πότε: 19 & 20 Μαΐου (10:00πμ – 10:00μμ)
Πού: Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία
Είσοδος: Ελεύθερη
Facebook: NicosiaBookFest
Ιστοσελίδα: www.nicosiabookfest.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ