ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
GEEK

Αναστασία Σιδέρη και Γιάννης Ολύμπιος στο Digital Agenda 19 Summit

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το 2ο Digital Agenda 19 Summit θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Η οργανωτική επιτροπή του Digital Agenda Cyprus Summit ανακοινώνει την παρουσία δύο κορυφαίων Ελλήνων, στελεχών της επικοινωνίας, στο διήμερο συνέδριο ψηφιακής εποχής που θα διοργανωθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Αναστασία Σιδέρη
Διευθύντρια επικοινωνίας Coca Cola
Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

Η Αναστασία με πτυχίο χημικού μηχανικού διαθέτει 32 χρόνια εμπειρίαςστο μάρκετινγκ και την στρατηγική επικοινωνία. Έχει εργαστεί σε κορυφαίες θέσεις σε εταιρείες όπως οι ΦΑΓΕ, Μπουτάρης, DIAGO, DHL και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Μιλά 6 γλώσσες και το 2018 έγινε ομιλήτρια σε συνεδριο TEDX.

Γιάννης Ολύμπιος
Συνιδρυτής V+O Group

Ο Γιάννης ξεκίνησε την καριέρα του στον τομέα της επικοινωνίας από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Θεωρείται κορυφαίος σύμβουλος επικοινωνίας στους τομείς των ιδιωτικοποιήσεων, εξαγορών και διαχείρισης κρίσεων. Κατά καιρούς έχει συμβουλεύσει τις περισσότερες μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις ενώ έχει διαχειριστεί επικοινωνιακά όλες τις μεγάλες ξένες επενδύσεις στη χώρα. Ο Γιάννης είναι ενεργός σε σημαντικές δεξαμενές σκέψης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στη μεγάλη στήριξη της Cyta. Ευχαριστούμε επίσης την Τράπεζα Κύπρου, την Deloitte και τη Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά/ ερευνητικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ινστιτούτο Γενετικής, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ και RISE.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ