ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Showbiz

Η Michelle Obama και επίσημα fashion icon

Newsroom K

Η έμπνευση της ενδυματολογικής της επιλογής προήλθε από το κρινολίνο

Η πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama παρευρέθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη για να παρουσίαση το Πορτρέτο ενός Εθνικού Βραβείου, στο gala του φίλου Lin-Manuel Miranda.

Πραγματικά εντυπωσιάζει με την επιλογή της και μπορούμε να την αποκαλούμε επίσημα fashion icon. Η έμπνευση της ενδυματολογικής της επιλογής προήλθε από το κρινολίνο, ένα είδος εσώρουχο που το χρησιμοποιήσαν κυρίως κατά την Βικτωριανή εποχή το 19ο αιώνα, μπορεί τότε να ήταν ένα βασανιστικό ρούχο για την γυναίκα αλλά συνάμα είναι ένα δυνατό αξεσουάρ της μόδας.

Η Obama, συνδύασε το κρινολίνο πολύ σωστά αφού φοριέται κυρίως κάτω από φορέματα υψηλής ραπτικής. Αυτό που κέρδισε την προσοχή και την εντύπωση του κοινού ήταν το κίτρινο χρώμα. Το κίτρινο χρώμα αντιπροσωπεύει την χαρά, την θετική ενέργεια και την εξυπνάδα, χαρακτηριστικά που κατέχει η Michelle. Τώρα φαίνεται να έχει επανέλθει στην μόδα ξανά το κρινολίνο κυρίως σε νυφικά.

Τέλος ο Daniel Roseberry δημιουργός του φορέματος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Schiaparelli, τόνισέ πως όντως "Το έντονο κίτρινο χρώμα θυμίζει κάπως, το signature της πρωτοπόρας της μόδας Elsa shocking pink που το θεωρούσε το dressmaking ως επάγγελμα τέχνης".

Πηγή: MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Γυναίκα  |  Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ