ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Χρίστος Ζαβός

Πτηνά, μέντιουμ και «παράνομοι»

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Τα είδαμε όλα. Κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο για την πολυμορφία που επικρατεί σ’ αυτό που λέμε κυπριακό ποδόσφαιρο. Βόμβες, στημένα, φασαρίες στα γήπεδα, βρισίδι, κακός προγραμματισμός, άδεια γήπεδα, κομματικές παρεμβάσεις, ακροδεξιά στοιχεία, Τσε Γκεβάρα και Σοβιετική Ένωση, μάνατζερ προέδρους, υπόκοσμο… ό,τι κατεβάσει ο νους του ανθρώπου.

Τούτη την εβδομάδα, μπήκαν και οι παπαγάλοι στο μενού καθώς ένα εκ των βασικών «κορακιών» της κυπριακής διαιτησίας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό μίλησε για τα συμπαθητικά πτηνά και την τροφή που πρέπει ν’ αλλάξουν. Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβα το σίγουρο είναι ότι ο Βασίλης Δημητρίου άφηνε σοβαρές αιχμές για κάποιες από τις αλλαγές που έγιναν στους ορισμούς, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σ’ αυτούς που ταΐζουν τους παπαγάλους να τους αλλάξουν τροφή. Άρα, μάλλον σε κάποιους που κάνουν κουμάντο. Η διφορούμενη δήλωσή του δεν ήταν η μοναδική καινοτομία της εβδομάδας. Ίσα, ίσα που ήρθε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ν’ αποκαλύψει σε όλους μας τις μαντικές του ικανότητες.

Ο αθεόφοβος προέβλεψε δύο αποτελέσματα αγώνων και τα βρήκε στο στόχο. Περήφανος για τον Λευκωσιάτη παράγοντα είναι σίγουρα ο Κάλχας και ο Νοστράδαμος. Την άλλη μέρα στο καπάκι, η ΚΟΠ διά του εισαγγελέα της σφύριζε τη λήξη της όποιας διαμάχης, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι κανείς δεν επιτρέπεται να μιλάει. Το πλέον φασιστικό μέτρο που πήρε ποτέ Οργανισμός στην Κύπρο, τέθηκε σε ισχύ και όλοι απλά σιώπησαν.

Ομόνοια, Απόλλωνας και όλοι όσοι είχαν τα παράπονά τους κηρύσσονται παράνομοι και τίθενται ευθύς αμέσως ενώπιον της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης. Εν έτει 2019, οι ομάδες, οι πρόεδροι, οι παράγοντες μα κυρίως, κυρίως οι παίκτες και οι προπονητές δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλούν για την όποια ματσαράγκα προβεί ο όποιος διαιτητής. Η απόλυτη σιωπή για να διατηρείται μάλλον ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Ο οποίος μεταξύ μας είναι ανύπαρκτος. Ή μάλλον είναι υπαρκτός και περιλαμβάνει παπαγάλους, «μάντηδες» και παρανόμους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ