ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:41
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Προσωπικότητες στην ''Κ''

Restart – Το μήνυμα που ξεχώρισε σε αυτές τις ευρωεκλογές

Τι πρέπει να αλλάξει όμως και πως θα το πετύχουμε;

RESTART! Η προεκλογική εκστρατεία της Τζώρτζιας Κωνσταντίνου Παναγιώτου για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου αντιπροσωπεύει και προέρχεται από την ανάγκη της κοινωνίας για ανανέωση και αλλαγή των κατεστημένων.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί να ακούν τα ίδια συνθήματα και ατάκες να επαναλαμβάνονται καθημερινά, ενώ η απουσία επιχειρημάτων και ουσίας στον πολιτικό λόγο καταντά πλέον ανυπόφορη. Το κίνημα της αλλαγής μεγαλώνει καθημερινά.

Τι πρέπει να αλλάξει όμως και πως θα το πετύχουμε;

Τζώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου, η δική μου πρόταση:

Η ανανέωση στην πολιτική θα έρθει μέσω της επένδυσης στην εξειδίκευση, στην τεχνογνωσία και την εμπειρογνομωσύνη αλλά και στους νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν τόσο την όρεξη και την θέληση να προσφέρουν αλλά και τις γνώσεις και τις ικανότητες να το πράξουν, να εκσυγχρονίσουμε το κράτος μας και να προχωρήσουμε σε τολμηρές μεταρρυθμίσεις και τομές.

Για να πετύχουμε όμως το RESTART που τόσο πολύ χρειάζεται ο τόπος μας, πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε από εμάς. Να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας, την νοοτροπία μας, τον τρόπο που λειτουργούμε εμείς οι ίδιοι και απαλλαγμένοι από τα πάθη και τα λάθη του παρελθόντος να πάρουμε το μέλλον μας στα χέρια μας.

Την Κυριακή 26 Μαίου έχουμε την πιο καλή ευκαιρία να το πράξουμε και με την ψήφο μας να δώσουμε το πιο ηχηρό μήνυμα για επανεκκίνηση. Η αποχή δεν πρέπει να αποτελεί επιλογή, γιατί στην ουσία σημαίνει διατήρηση και ενίσχυση του κατεστημένου.

Είναι στο χέρι μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ