ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:06
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Προσωπικότητες στην ''Κ''

Restart - Το μήνυμα που γίνεται κίνημα

Newsroom K

* Της Τζώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου

RESTART! Η προεκλογική εκστρατεία της Τζώρτζιας Κωνσταντίνου Παναγιώτου για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είναι διαφορετική από τις άλλες που έχουμε δει μέχρι σήμερα, μια εκστρατεία που μας έχει ξαφνιάσει ευχάριστα, μια εκστρατεία που αγγίζει όλο και περισσότερο κόσμο και αγκαλιάζεται μαζικά τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος απλός. Ο πολίτης έχει βαρεθεί να ακούει τα ίδια συνθήματα και ατάκες και περισσότερο ίσως από ποτέ, αναζητά την ανανέωση και την αλλαγή.

Πολλοί από εμάς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, ένα «σταυροδρόμι». Άραγε να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να δώσω την ψήφο μου στις 26 Μαΐου?

Η απάντηση είναι εύκολη. Αν έχουμε άποψη και θέλουμε να μιλήσουμε και να ακουστούμε, τότε ναι, υπάρχει λόγος να δράσουμε. Στο κάτω κάτω αφορά το δικό μας παρόν και μέλλον.

Η αποχή σήμερα, δεν αποτελεί επιλογή, γιατί στην ουσία σημαίνει διατήρηση και ενίσχυση του κατεστημένου.

Τζώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου, η δική μου πρόταση:

Χρειαζόμαστε να κάνουμε μια αλλαγή σε όλα αυτά που ακούμε και σε όλα αυτά που μας βασανίζουν. Χρειαζόμαστε ένα RESTART μια επανεκκίνηση πρώτα στον με τον οποίο σκεφτόμαστε εμείς οι ίδιοι, στη νοοτροπία μας, στον τρόπο αντιμετώπισης των συνανθρώπων μας, αλλά σίγουρα και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα κόμματα και απαλλαγμένοι από τα πάθη και τα λάθη του παρελθόντος, να εκσυγχρονίσουμε το κράτος μας και να προχωρήσουμε με τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις και τομές.

Η ανάγκη για ανανέωση προκύπτει πρώτα από την κοινωνία. Αν και εσύ πιστεύεις ότι η χώρα μας χρειάζεται μία επανεκκίνηση για να πάμε μπροστά, στις 26 του Μάη έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος του κινήματος RESTART.

Είναι στο χέρι σου!

*Η Τζώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής ΔΗ.ΣΥ.

ΣΧΟΛΙΑ

Ontos mia freska nota stin politiki kai eidika ston Synagermo, sou euxomai na meineis pisti stis aksies sou!

Nikolas

Restart with Elena Stavrou Syrou!!!!!! Interesting!

Christos A.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ