ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενώνουμε Δυνάμεις

Γράφει ο Σπονδοφόρος

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1 Στην ασυμφωνία: Τελικά δεν κατάλαβα. Ο Κλεάνθους που είναι ΔΗΚΟ και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του ΔΗΚΟ, συμφωνεί με τους χειρισμούς Αναστασιάδη στο Κυπριακό, αλλά η ηγεσία του ΔΗΚΟ διαφωνεί; Μας ψεκάζουν.

2 Στις συνεντεύξεις: Τελικά, μπορεί στον Healthy ν’ αρέσει το ξενύχτι, αλλά για τον κόσμο είναι αργά να βλέπει Αναστασιάδη after. Εξού και το 1,5% τηλεθέαση στο Sigma. Και χωρίς ουίσκι.

3 Στις επιστροφές. Έκλεισε η επιστροφή Κουλία στο ΔΗΚΟ. Είδηση το να φεύγουν είδηση και το να επιστρέφουν. Ύστερα μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε οικολογική συνείδηση. Μία χαρά ανακύκλωση κάνουν οι πολιτικοί μας.

4 Στο γουφ: Αφού είδε κι απόειδε ο Ιωνάς και αφού πάει από χρόνο σε χρόνο η κάρτα φιλάθλου, είπε να αντιμετωπίσει τους χούλιγκαν με σκύλους στα γήπεδα. Υπουργός που γαβγίζει, δεν δαγκώνει.

5 Στο καταλύεται: Κάθε Κυριακή, ξυπνούν και «καταλύουν» την κυπριακή δημοκρατία μέσα από τα ρεπορτάζ τους. Κυπριακή Δημοκρατία κι ας τρώγομεν πέτρες ρε….

6 Στο ψέκασμα: Η σχετική είδηση έκανε τον γύρο της Κύπρου και κατέληξε στα τηλεοπτικά στούντιο. Εκεί οι γνωστοί Βελουχιώτηδες άναψαν τα καπνογόνα της συνομωσίας και κήρυξαν τον ανένδοτο για Ένωση με την Ελλάδα, που εκεί δεν ψεκάζει κανείς κανέναν. Λέμε τώρα…

7 Στην πληγωμένη κουπ: Όχι ρε και η Αντιγόνη εκτός ΔΗΚΟ, δεν γίνεται. Είναι σαν να χάνει ο Άννας τον Καϊάφα και όχι αυτόν της Ομόνοιας. Τώρα θα μου πεις, χάνει η πολιτική κερδίζει η τέχνη: Αν και ο πόνος της Αντιγόνης δεν χωράει στη ζωγραφική, αλλά στην επιστημονική φαντασία.

8 Στη Ευρώπη: Πήγανε για Σύνοδο τα πλάσματα στις Βρυξέλλες και η ανταπόκριση Χριστοδουλίδη ήταν φοβερή. Και αργήσανε να ξεκινήσουν, έπιασε απόγευμα, και μεσημεριανό δεν έφαγαν και τους τάξανε βραδινό, αλλά επειδή θα αργούσανε, τους είπανε να κλείσουν και ξενοδοχείο για τη νύχτα. Καλύτερα άσκηση στο Σταυροβούνι με τα ΛΟΚ…

9 Στον καθηγητή: Πήγε και πανεπιστήμιο Αθηνών ο Healthy, για να ανακηρυχτεί επίτιμος διδάκτορας της Νομικής. Λογικό: Μόνο αν γίνει καθηγητής θα μπορέσει στο μέλλον να εξηγήσει πώς έκλεισε (αν έκλεισε) η υπόθεση με το συμβόλαιο της Crystal.

10 Στον έρωτα. Το να κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου δώρο στον αγαπημένο σου 200Κ ευρώ, είναι καλό, που θα έλεγε και η Vodafone. Να τα δίνεις, όμως, αν δεν είναι δικά σου, και δη ημικρατικά είναι κάπως. Όποιος αγαπά πληρώνει, Πρόεδρε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Επιστολές: Τελευταία Ενημέρωση