ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενώνουμε Δυνάμεις

Γράφει ο Σπονδοφόρος

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1 Στο μέγιστο: Το μεγαλύτερο θα είναι λέει το καρναβάλι της Λεμεσού φέτος. Λογικό. Με τόσους καρναβαλιστές βουλευτές από τη Λεμεσό, ονόματα δεν λέμε, και η έμπνευση μεγαλώνει και οι συμμετοχές αυξάνονται. Μήπως τελικά είχαν σχέδιο για το καλό της πόλης ορισμένοι;

2 Στη Λεμεσό: Μένουμε στη γεμάτη κέφι πόλη, που βλέπει ένα παλιό αστέρι της ΓΟΔΗΣΥ Λεμεσού, την Ελίτα, να κατεβαίνει τελικά υποψήφια. Μάλιστα, κατεβαίνει με τον ΔΗΣΥ του Θωρηκτού, και όχι του Healthy. Αυτό είναι η μία είδηση. Η άλλη είναι ποια δεξιά ξανθιά θα αναλάβει την εκπομπή της στο ΡΙΚ.

3 Στο αίτημα: Στείλαμε και το Healthy Request για να γίνει η τουρκική γλώσσα, επίσημη της Ε.Ε. Κλασική περίπτωση, αφήσαμε τον γάμο και πάμε για πουρνάρια. Το «δεν κινείται φύλλο στο Κυπριακό» πώς γράφετε στα τουρκικά;

4 Στις απουσίες: Ποιος πήγε στο μνημόσυνο για τον Αυξεντίου; Ο Healhty, σόλο. Λοιποί βουλευτές δεν προλάβαιναν διότι νυν υπέρ πάντων ο προεκλογικός αγών και τα υπόλοιπα, ραπανάκια για την όρεξη. Εκτός από τον Τόρνο.

5 Στα νεύρα: Ο Πρόεδρος Ακιντζί έβγαλε νεύρα επειδή θα τον έβλεπε για 15 λεπτά ο Ντομπρόβσκις. Τα ίδια είχαμε με τον Γάλλο, τα ίδια με τον Αυστριακό, τελικά ο Μουσταφά το έχει δέσει ψιλό μαντίλι. Μάζεψε τον λίγο, Ντενίζ μου.

6 Στο περίμενε: Και η ΕΔΕΚ θέλει τον αστέρα της. Στην πρόταση όμως, ο footballer Μαλέκκος, δεν απάντησε αμέσως «ναι». Και άμα σε έχει και ο Μαλέκκος στο περίμενε και στον πάγκο, μπορείς να κάνεις μεταγραφή αεροδρομίου με Καϊάφα; Μπα...

7 Στους τόνους: Αλληλούια αξιωματούχοι. Βρέθηκαν Χάσικος-Οδυσσέας στην Ελέγχου και δεν έβγαλαν ο ένας το μάτι του άλλου. Πέσανε οι τόνοι. Ας μην ήταν ο Μαλάς στη μέση τις τελευταίες ημέρες και σου έλεγα εγώ.

8 Στη διαλογή: Δηλαδή, χωράνε στο ΔΗΚΟ ο Ηράκλης ο ηθοποιός και ο Βήχας ο ηθοποιός και δεν χωράει ο Ματσάκης ο οσκαρικός;

9 Στην καθυστέρηση: Ακόμη να πει αντίο ο Κουγιάλης στο ΕΥΡΩΚΟ, ρωτάνε με αγωνία τα πολιτικά πηγαδάκια. Πιο σημαντικό είναι να μην πούμε τελικά αντίο στο χαλλούμι.

10 Στους πόντους: Αύριο ενημερώνει ο Χάρης το Eurogroup για την πορεία εξόδου από το μνημόνιο. Και οι υπόλοιποι ΥΠΟΙΚ: Harris 12 points. Του χρόνου η Eurovision, στο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Επιστολές: Τελευταία Ενημέρωση