ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυστραλιανό Όπεν: Τελικός Tζόκοβιτς-Μαρεϊ

Ο Βρετανός απέκλεισε τον Ράονιντς και θα συναντήσει τον Σέρβο στον τελικό

Ο Άντι Μάρεϊ κέρδισε 3-2 στα σετ τον λαβωμένο Μίλος Ράονιτς και θα προσπαθήσει να σηκώσει το τρόπαιο στη Μελβούρνη μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες!

Ο 28χρονος Βρετανός επικράτησε με 4-6, 7-5, 7-6(4), 6-4, 6-2 του Καναδού (Νο.14) σε 4 ώρες και 3 λεπτά και προκρίθηκε για ένατη φορά στην καριέρα του σε τελικό Grand Slam. Εκεί, όπως και πέρυσι, θα βρει τον ασταμάτητο Νόβακ Τζόκοβιτς και φιλοδοξεί να πάρει τη ρεβάνς, κατακτώντας τον τρίτο major τίτλο του!

Στην αναμέτρηση της περασμένης σεζόν, μάλιστα, υπήρξε αρκετή ένταση, καθώς ο Μάρεϊ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Σέρβος προσποιήθηκε ότι προσποιήθηκε τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα για να... μπει στο μυαλό του!

Aκολούθησαν, πάντως, έξι αναμετρήσεις με τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο και από αυτές ο Άντι κέρδισε μόνο τη μία: τον τελικό στο Μόντρεαλ τον περασμένο Αύγουστο!

Μετά τον τελικό του Wimbledon το 2013, ο Νόλε έχει πάρει 10 νίκες σε 11 συναντήσεις! Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι ο τενίστας από το Ντάνμπλεϊν θα πρέπει να κάνει πολλά για να φύγει επιτέλους με το τον τίτλο από την Αυστραλία...

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση