ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυστραλιανό Όπεν: Φουλ για τίτλο ο Ναδάλ

Ο Ντιμιτρόφ το επόμενο εμπόδιο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Ράφα Ναδάλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το δείχνει αφού κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Ράνοιτς (Νο3) και πέρασε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού όπεν.

Ο αγώνας διήρκησε 2 ώρες και 46 λεπτά με τον Ναδάλ να επικρατεί 3-0 και να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα συναντήσει τον Ντιμιτρόφ (Νο15).

Ο Ισπανός νούμερο 9 στην παγκόσμια κατάταξη καθάρισε μέσα σε 44 λεπτά το πρώτο σε επικρατώντας με 6-4. Ο Ναδάλ πέτυχε το Μπρέικ Πόιντ στο 4ο σέρβις γκέιμ του αντιπάλου του ενώ κράτησε όλα τα δικά του.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αντισφαιριστές έδωσαν σκληρή μάχη με τον Ράονιτς να χάνει στο 4-5 δύο τρείς ευκαιρίες για να κάνει το μπρέικ και να πάρει το σετ. Κάπου εκεί φαίνεται ότι ήρθε και η ψυχολογική κατάρρευση του Καναδού. Το σετ τελικά οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ με τον Ναδάλ να το κατακτά τελικά το σετ επικρατώντας στο τάι μπρέικ με 9-7.

Το 3ο σετ ο Ράονιτς σαφέστατα επηρεασμένος από την εξέλιξη του αγώνα ήταν καταδικασμένος να υποκύψει στον Ισπανό. Μέσα σε 41 λεπτά ο Ναδάλ πήρε και το τρίτο σετ πετυχαίνοντας το Μπρέικ χωρίς καν να επιτρέψει στον αντίπαλό του να πάρει πόντο στο τελευταίο του σέρβις.

Έτσι ο Ισπανός έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι επιστρέφει και είναι έτοιμος να κατακτήσει το πρώτο γκράντ σλαμ της χρονιάς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X