ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:46
21°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Γενικά

Κελαϊφί: «Θα μείνει ο Μπαμπέ 200%, κανείς δεν ανάγκασε τον Νέιμαρ να έρθει»

Newsroom 24sports

Σοβαρές τοποθετήσεις του ιδιοκτήτη της Παρί

Συνέντευξη στο περιοδικό «France Football» παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της Παρί Νάσερ Αλ Κελαϊφί, μέσω της οποίας θέλησε για μια ακόμη φορά να ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο Κιλιάν Μπαμπέ.

Όπως ανέφερε, είναι 200% σίγουρος πως θα βρει στο Παρίσι η νέα σεζόν τον Γάλλο διεθνή φορ και θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας να κατακτήσει το τσάμπιονς λιγκ.

Για τον Νειμάρ όμως, η απάντησή του ήταν σαφώς διαφορετική:

«Κανείς δεν τον ανάγκασε να έρθει εδώ. Ήρθε ξέροντας ποιο είναι το πρότζεκτ μας. Εγώ θέλω παίκτες που να είναι πρόθυμοι να δώσουν τα πάντα για τη φανέλα. Όσοι δεν θέλουν ή δεν το καταλαβαίνουν, τότε πρέπει μαζί τους να μιλήσουμε. Ασφαλώς υπάρχουν συμβόλαια που πρέπει να σεβαστούμε, αλλά πάνω από όλα είναι πλήρης αφοσίωση στο πλάνο μας».

Η απάντηση για τον Νέιμαρ ήταν μέρος μιας λογικής που θέλουν στην Παρί να αλλάξει: «Δε θέλω πλέον αστέρια αλλά παίκτες που να θέλουν να παίζουν για μας και να είναι κάτω από το σύλλογο. Αυτό θα γίνει σαφές από το Λεονάρτο (σημ. συν.: νέος αθλητικός διευθυντής). Δεν είναι εδώ για να περνούν καλά. Αν δε συμφωνούν με αυτό, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Τσιάο», ήταν η δυναμική του τοποθέτηση.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ