ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Γενικά

Μαδρίτη: Προκαλούν άγχος τα πανηγύρια της Ρεάλ

Newsroom 24sports

Σκέφτονται να βάλουν όριο

Με δυο νίκες στα παιχνίδια της Δευτέρα(13/7) και Πέμπτη(16/7) η Ρεάλ Μαδρίτης στέφεται πρωταθλήτρια Ισπανίας και όπως είναι λογικό ο κόσμος της θα θέλει να κατακλύσει την πλατεία «Θιβέλες» για να πανηγυρίσει.

Όμως φέτος ζούμε υπό την απειλή του Κορωνοϊού και στη Μαδρίτη οι αρχές έχουν αγχωθεί από το σενάριο να υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων από τους πανηγυρισμούς. Ο Δήμαρχος της πόλης Χοσέ Λουίς Μαρτίνες-Αλμέιδα, ανέφερε πως μελετούν ένα πλάνο ώστε ο κόσμος να πάει αλλά να μην υπάρξει πρόβλημα ενώ ο Αλδρέδο Περδικέρο, βοηθός επιθεωρητής της αστυνομίας της Μαδρίτης, το πήγε ένα βήμα παρακάτω:

«Σκεφτόμαστε να βάλουμε ένα όριο στον κόσμο για να μπορούν να τηρούνται οι αποστάσεις», ανέφερε αλλά εξέφρασε και τον προβληματισμό του:

«Δεν μπορούμε να πάμε ξανά στο σημείο μηδέν. Οι κανόνες είναι εκεί για να τηρούνται και αν πρέπει να έχουμε όλη την αστυνομία να τρέχει από πίσω τους ηλίθιους, δε βρίσκω άλλη λέξη, τότε θα χαθεί και το νόημα της γιορτής».

Η Μαδρίτη θέλει να υποδεχθεί τη «βασίλισσα» ως πρωταθλήτρια αλλά την ίδια στιγμή σκέφτεται και τις συνέπειες. Άλλη μια κορωνο-διαδικασία που ξενερώνει τις πιο ενθουσιώδεις στιγμές που χαρίζει το ποδόσφαιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ