ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:29
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Γενικά

Μπόρις Τζόνσον: «Με κόσμο στα αγγλικά γήπεδα από Οκτώβριο»

Newsroom 24sports

Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν πιλοτικά από την 1η Αυγούστου

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο η Premier League της σεζόν 2020-21 να διεξαχθεί με κόσμο στα γήπεδα, όπως τουλάχιστον ανέφερε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι γίνονται προσπάθειες για να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες από Οκτώβριο.

«Θα ξεκινήσουμε πιλοτικά μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σε χώρους όπως τα γήπεδα με βλέψεις να υπάρξουν πιο ευρεία ανοίγματα προς τον κόσμο το φθινόπωρο. Από τον Οκτώβριο επιδιώκουμε να φέρουμε πίσω τους θεατές. Φυσικά, όλες οι αλλαγές θα γίνουν με έναν ασφαλή τρόπο, δεδομένης της ύπαρξης του COVID-19 και οι πιλοτικές δοκιμές εάν στεφθούν με επιτυχία θα αποτελέσουν νέο πλαίσιο συζήτησης», δήλωσε χαρακτηριστικά σε ξένα Μέσα ο Μπόρις Τζόνσον.

Η ομοσπονδία συνεργάζεται με την κυβέρνηση προκειμένου να καταστεί δυνατό να γεμίσουν οι εξέδρες των αγγλικών γηπέδων από τη νέα σεζόν

Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν πιλοτικά από την 1η Αυγούστου, ώστε να ανοίξουν κάποια γήπεδα ποδοσφαίρου και κρίκετ με βάση τις προβλεπόμενες συστάσεις που γίνονται από τις υγειονομικές Αρχές.

Η ομοσπονδία συνεργάζεται με την κυβέρνηση προκειμένου να καταστεί δυνατό να γεμίσουν οι εξέδρες των αγγλικών γηπέδων από τη νέα σεζόν για τα περισσότερα -αν όχι για όλα- τα αθλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ