ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:12
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Γενικά

Πρέμιερ: Σκέψη για προβολή των φάσεων του VAR στις οθόνες των γηπέδων

Newsroom 24sports

Το συζητούν για να κρατούν τον κόσμο ενημερωμένο

Η πρέμιερ λιγκ είναι η τελευταία λίγκα από τις κορυφαίες της Ευρώπης που λανσάρει το VAR, αφού πρώτα ήθελε να δει πως λειτουργεί όμως όχι μόνο θα το φέρει αλλά και με μια σημαντική καινοτομία.

Βοηθητικό ως προς αυτό το γεγονός πως τα πλείστα γήπεδα της πρέμιερ έχουν τις υποδομές για να γίνει κάτι τέτοιο

Είναι σε εξέλιξη συζητήσεις για το κατά πόσο οι φάσεις που θα κρίνονται από το βίντεο θα προβάλλονται στις οθόνες των γηπέδων, έτσι ώστε το κοινό να έχει αντίληψη του τι συμβαίνει και τι ακριβώς παρατηρούν οι διαιτητές.

Βοηθητικό ως προς αυτό το γεγονός πως τα πλείστα γήπεδα της πρέμιερ έχουν τις υποδομές για να γίνει κάτι τέτοιο ενώ θεωρούν πως θα μειώσει κι άλλο την προκατάληψη και την αμφισβήτηση των αποφάσεων.

Το θέμα συζητούν οι υπεύθυνοι των ομάδων σε συνάντηση την Τετάρτη(5/6), χωρίς να έχουν επισήμως τοποθετηθεί ως προ αυτό.

Επίσης, δόθηκαν οδηγίες στους διαιτητές ώστε να μην σφυρίζουν αμέσως τα οφσάιντ που υποδεικνύουν οι βοηθοί αλλά να περιμένουν να ολοκληρωθεί η προσπάθεια. Επίσης οι παίκτες πρέπει να περιμένουν το σφύριγμα του διαιτητή πριν σταματήσουν την κίνησή του.

Παράλληλα οι διαιτητές θα πρέπει να είναι πολύ αυστηροί απέναντι σε όσους προσπαθούν να τους επηρεάσουν την ώρα που θα πηγαίνουν να δουν τις φάσεις και να μη διστάζουν να βγάζουν κάρτες ή να αποβάλλουν προπονητές και ανθρώπους των πάγκων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ