ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:51
22°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Γενικά

Ρεάλ Μ.: Παρακολουθεί το θέμα Ντε Λιχτ

Newsroom 24sports

Υπό ποιες προϋποθέσεις θα γίνει κίνηση

Τα όσα συμβαίνουν στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους με την υπόθεση Ματίας Ντε Λιχτ δεν αφήνουν ασυγκίνητη τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους ιθύνοντες να μελετούν τις προϋποθέσεις μιας τέτοιας κίνησης.

Αυτό που στην Ρεάλ σκέφτονται, είναι πως το δίδυμο Ράμος και Βαράν, αμφότεροι με δηλώσεις τους επιβεβαίωσαν πως θα παραμείνουν, είναι πολύ δύσκολο να σπάσει

Ο Άγιαξ τον κοστολογεί στα €75εκ., ποσό που πήρε από τη Μπαρσελόνα για τον Ντε Γιονγκ και ήδη οι Καταλανοί αλλά και η Παρί ενημέρωσαν πως μπορούν να το διαθέσουν.

Αυτό που στην Ρεάλ σκέφτονται, είναι πως το δίδυμο Ράμος και Βαράν, αμφότεροι με δηλώσεις τους επιβεβαίωσαν πως θα παραμείνουν, είναι πολύ δύσκολο να σπάσει και δεν είναι λογικό να δοθούν τέτοια λεφτά για παίκτη που σε πρώτη φάση θα είναι στον πάγκο. Ας μην ξεχνάμε πως ήδη έγινε και η μεταγραφή του Μιλιτάο από την Πόρτο που επίσης καλύπτει τη θέση αυτή και δε θέλουν να προκληθεί συμφόρηση. Ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους πως δεν επιθυμεί να είναι τρίτη λύση.

Για να καταστεί εφικτή οικονομικά τέτοια κίνηση θα πρέπει να αποχωρήσουν με πώληση οι Νάτσο και Βαγιέχο κάτι που είναι πιθανό να συμβεί ούτως ή άλλως. Τέλος, η As αναφέρει πως με το Μίνο Ραϊόλα η Ρεάλ δεν επιθυμεί να συνεργάζεται, αν και είναι ανοιχτό και το κεφάλαιο Πολ Πογκμπά, που επίσης εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ