ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:50
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Τσάμπιονς Λιγκ

Μπαρσελόνα: Πάτησε Βαρκελώνη ο Νέιμαρ

Newsroom 24sports

Όχι όμως για το λόγο που θα ήθελαν στο σύλλογο

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Νέιμαρ, χωρίς βέβαια αυτό να συνδέεται με επιστροφή του στη Μπάρσα αλλά με τη δική εις βάρος της.

Αυτό που διεκδικεί, είναι το μπόνους για την ανανέωση του συμβολαίου του ύψους €43.6εκ. που έπρεπε να πάρει μέχρι τις 31/7/2017

Όσο και αν μοιάζει παράξενο, ο Βραζιλιάνος έφτασε μεν κοντά στο να επιστρέψει αλλά όχι μόνο αυτό δεν έγινε αλλά συνεχίζει κανονικά τη δικαστική διαδικασία εις βάρος της πρώην ομάδας του.

Αυτό που διεκδικεί, είναι το μπόνους για την ανανέωση του συμβολαίου του ύψους €43.6εκ. που έπρεπε να πάρει μέχρι τις 31/7/2017. Ενώ είχε συμφωνήσει με την Παρί εκείνο το Καλοκαίρι, δεν προχώρησε τις διαδικασίες μέχρι να περάσει η ημερομηνία για να πάρει και αυτά τα λεφτά. Οι Καταλανοί όχι μόνο δεν του τα κατέβαλαν, αφού είχαν αντιληφθεί πως θα έφευγε για την Παρί, αλλά ζητούν να τους επιστρέψει και τα €20εκ. που είχε ήδη πάρει αφού δεν εξάντλησε το συμβόλαιό του.

Το θέμα οδηγήθηκε στο δικαστήριο και ο Νέιμαρ μετέβη στη Βαρκελώνη για να είναι παρών στη δίκη και να λάβει μέρος στην ακρόαση.

Αντί να γίνει παίκτης τους, παραμένει αντίδικός τους εκεί στη Μπάρσα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ