ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:26
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Τσάμπιονς Λιγκ

Όλο το Champions League σε μια πόλη

Νέα ανατροπή στο πλάνο της UEFA

Πολύ σημαντικές πληροφορίες για το πλάνο της UEFA σε σχέση με τα κύπελλα Ευρώπης καταγράφηκαν στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδας, καθώς φαίνεται πως όλα ανατρέπονται και πάλι!

Η αδυναμία να βρεθεί τρόπος για ένα πανευρωπαϊκό πρωτόκολλο και συνεννόηση για τα ταξίδια, οδηγεί την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία στην απόφαση να διεξαχθούν όλα τα ματς σε Champions League και Europa σε δυο πόλεις! Δηλαδή όχι final-4 αλλά όλα τα ματς που εκκρεμούν, που είναι 11 για το CHL και 17 για το UEL. Αυτό συνδέεται και με τα χρονικά περιθώρια που πιέζουν μιας και η UEFA πρέπει να τελειώσει τη σεζόν 2019-20 μέσα στο Καλοκαίρι για να ξεκινήσει εγκαίρως την επόμενη.

Μάλιστα η Αθήνα εξέφρασε την πρόθεσή της να διοργάνωση την τελική φάση του Europa, με πιθανότητα να παίξει ο Ολυμπιακός εντός Ελλάδας τον επαναληπτικό με τη Γουλβς. Σε κάθε περίπτωση, είναι απίθανο να χρειαστεί να ταξιδέψει στην Αγγλία για να παίξει με τους «Λύκους».

Εννοείται πως η τελική φάση θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Για τη νέα σεζόν, εξακολουθεί να είναι στο τραπέζι να γίνουν μονά προκριματικά σε ουδέτερες έδρες ώστε να είμαστε βέβαιοι πως θα γίνουν στην ώρα τους. Το βασικό πρόβλημα είναι και πάλι τα πρωτόκολλα υγείας για το ποδόσφαιρο αλλά και για τα ταξίδια. Π.χ. μια χώρα που θα σε βάζει σε καραντίνα άμα ταξιδέψεις, θα καθιστά ασύμφορη τη διεξαγωγή αγώνων.

Στις 17/6 που θα συνεδριάσει η Ε.Ε. της UEFA αναμένουμε οριστικές εξελίξεις που μπορεί να είναι και ριζοσπαστικές!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ