ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:50
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ελλάδα

Έφυγε για τις ΗΠΑ ο Καλάθης

Newsroom 24sports

Τα δεδομένα στο καυτό θέμα με την παραμονή του δεν έχουν αλλάξει

Ο Νικ Καλάθης επέστρέψε πίσω στις ΗΠΑ. Μην βιαστείτε όμως, να πείτε ότι αυτό είναι… πονηρό. Και ότι η αναχώρηση του «πράσινου» γκαρντ σε συνδυασμό με το unfollow που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον λογαριασμό του παίκτη στο Instragram, δείχνουν ότι η ρήξη ανάμεσα στον Καλάθη και τον Παναθηναϊκό είναι οριστική.

Το τοπίο στο θέμα της παραμονής ή όχι του ηγέτη του «τριφυλλιού» στην ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα 100%.

Ο Καλάθης επέστρεψε στις ΗΠΑ, γιατί έτσι ήταν προγραμματισμένο. Είχε κανονίσει να γυρίσω πίσω στην οικογένειά του, που βρίσκεται στην Αμερική. Από την άλλη, τα δεδομένα στο καυτό θέμα με την παραμονή του δεν έχουν αλλάξει.

Ο παίκτης δεν συμφωνεί με την μείωση (κοντά στο 40%) που θέλει να του κάνει η διοίκηση στο συμβόλαιό του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι και φτάνει τα 2,1 εκατ. δολάρια για την σεζόν 2020-21.

Το τι όμως, θα γίνει τελικά κι αν ο Καλάθης θα μείνει η θα φύγει έχει ψωμί ακόμα. Το όλο θέμα θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Για παράδειγμα μπορεί να η μείωση που θα του προταθεί τελικά να είναι μικρότερη.

Μπορεί να μην βρει συμβόλαιο αλλού που να φτάνει τα 2 εκατ. Μπορεί βέβαια, και να προχωρήσει άμεσα σε διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, να φύγει και να ψάξει με περισσότερη ησυχία τη νέα ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ολα είναι ρευστά για την ώρα και τίποτα δεν αποκλείεται, όσο ο Καλάθης δεν δέχεται την μείωση. Από την άλλη, όμως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί 100%.

sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ