ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:20
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Δεν κάνουν πίσω οι διαιτητές

Newsroom 24sports

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν απέχουν επ' αόριστον

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση των διαιτητών για αποχή από τους αγώνες ποδοσφαίρου, παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν για να κάνουν πίσω από Υπουργό Δικαιοσύνης και ΚΟΠ.

Όπως πληροφορούμαστε, οι πιέσεις ήταν εντονότατες αλλά οι ρεφ υπήρξαν ανένδοτοι και μάλιστα ενημέρωσαν πως δεν θα απέχουν μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακό αλλά επ’ αόριστον! Το επιχείρημα που προέβαλαν ήταν πως ενώ υπήρξαν 16 επιθέσεις κατά διαιτητών και σχετικές καταγγελίες στην αστυνομία, καμιά δεν εξιχνιάστηκε. Μπροστά σε αυτό, δεν μπορούσαν να τους που και τίποτα αφού δεν αποτελεί παρά την πικρή αλήθεια.

Πλέον αναμένουμε να γίνουν συναντήσεις των διαιτητών με τους αρμοδίους και ανάλογα με το τι θα ακούσουν θα πάρουν και τις επόμενες αποφάσεις τους.

Κλειστό μέχρι νεωτέρας, εν ολίγοις…

Έρχονται άνθρωποι της UEFA

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, την ηγεσία της Αστυνομίας ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης.

Ο Υπουργός μίλησε για το θέμα των κόκκινων φακέλων και είπε ότι αναμένεται κάθοδος ανθρώπων της UEFA στην Κύπρο για να βοηθήσουν στην υπόθεση. Τόνισε, ωστόσο, ότι η στοιχειοθέτηση υπόθεσης δεν είναι εύκολη.

Οι δηλώσεις του:

«Θέλουμε καταρχάς να καταδικάσουμε με όλη τη δυνατή ένταση τις ενέργειες τις βομβιστικής επίθεσης εναντίον συγκεκριμένου διαιτητή, ανεξάρτητα κινήτρων, είναι ένα θλιβερό γεγονός. Όσο και για την επίθεση και για τους κόκκινους φακέλους που δυστυχώς έκαναν την εμφάνιση τους.

Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση και είναι εποικοδομητικός ο σκοπός από όλους μας. Ξέρετε όλοι και διαπιστώθηκε ότι η εξιχνίαση αδικημάτων, όπως τη χειραγώγηση αγώνων και τη βομβιστική επίθεση. Δυστυχώς τα στοιχεία που έρχονται από τους κόκκινους φακέλους δεν είναι εύκολη η στοιχειοθέτηση για τη χειραγώγηση αγώνων. Ελπίζουμε ότι κάποιοι θα μιλήσουν.

Πήραμε κάποιες αποφάσεις. Πρώτη απόφαση την οποία μπορούμε να ανακοινώσουμε, είναι για να ζητηθεί βοήθεια σε τεχνογνωσία και εμπειρογνωμοσύνη από κλιμάκια της UEFA.

Μίλησε ο πρόεδρος με άτομα της UEFA και ελπίζουμε ότι θα έρθουν στην Κύπρο για να μπορέσουν να βοηθήσουν και να συμβουλεύσουν τις Αρχές αλλά και ειδικότερα για τους κόκκινους φακέλους. Πήραμε κι άλλες αποφάσεις και άλλα μέτρα τα οποία θα τύχουν επεξεργασίας τα οποία στο στάδιο αυτό δεν θα ανακοινώσουμε.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή να επαναλάβω την ανησυχία του προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος συμμερίζεται την αγωνία όλων για τα θλιβερά συμβάντα. Και θα συγκαλέσει σύσκεψη τόσο για το θέμα των σταδίων αλλά θα συζητήσει επίσης θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς.

Τελειώνοντας, θέλω να επαναλάβω τη βούληση της κυβέρνησης για να καταπολεμήσει τη διαφθορά. Θέλω να πω ότι η κυβέρνηση θέσπισε τον κανονισμό για την ποινή που προκύπτει για τις χειραγωγήσεις αγώνων. Πρέπει επίσης να θυμίζω και να κάνω έκκληση ότι η κυβέρνηση έχει ενώπιον της τον νόμο για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ