ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η γνώριμη λύση και η διατήρηση των κεκτημένων

Newsroom 24sports

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ νοστάλγησε την Κύπρο

Έξι μήνες μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το νησί και την ΑΕΚ, μετά από μια διετία κατά τη διάρκεια της οποίας πρόλαβε να γνωρίσει την αποθέωση αλλά και την απαξίωση, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Ο Βάσκος τεχνικός συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία απαιτεί ο Άντερ Μουρίγιο από τον εκλεκτό του για τον πάγκο, ενώ αποτελεί και μια κίνηση μηδενικού ρίσκου μιας και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Η αποχώρηση του Άντονι Ιραόλα φάνηκε να προδιαγράφεται εδώ και δυο-τρεις αγωνιστικές μιας και δεν είχε το αντίδοτο για να σταματήσει την αγωνιστική κατρακύλα και ουσιαστικά παραδίδει τη σκυτάλη από τον άνθρωπο από τον οποίον την είχε παραλάβει. Ο στόχος του πρωταθλήματος έχει ξεθωριάσει για τους Λαρνακείς ωστόσο η σεζόν δεν έχει χαθεί, ούτε οι κιτρινοπράσινοι έχουν ανεμίσει λευκή σημαία.

Η διατήρηση των κεκτημένων και η διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου αποτελεί αυτοσκοπό και το γεγονός ότι ο Ιμανόλ Ιδιακέθ είναι εξαιρετικός στους νοκ άουτ αγώνες, ενδεχομένως να έχει μετρήσει θετικά ώστε να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για επιστροφή του στην Κύπρο και την ΑΕΚ. Στη Λάρνακα, ο Βάσκος θα βρει γνώριμα πρόσωπα αφού ουσιαστικά το ρόστερ των περσινών κυπελλούχων είναι σε μεγάλο βαθμό σφυρηλατημένο από τον ίδιο, με εξαίρεση τις καλοκαιρινές προσθήκες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς του προπονητή, έχει ζητηθεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, επιθυμώντας να διασφαλίσει την παροσία του στην Κύπρο και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ