ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:26
25°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα δίνει όλα για Κατελάρη

Νέα βελτιωμένη πρόταση προς την Ομόνοια για τον Κύπριο διεθνή

Η ενίσχυση του κυπριακού στοιχείου στο ρόστερ αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για την ομάδα της ΑΕΚ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Μια από τις περιπτώσεις που αξιολόγησε θετικά ο Άντερ Μουρίγιο είναι αυτή του Φάνου Κατελάρη της Ομόνοιας, για τον οποίο ενδιαφέρεται η ομάδα της Λάρνακας εδώ και αρκετές μέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν σήμερα, η ομάδα της Λάρνακας κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση προς την πλευρά της Ομόνοιας για την απόκτηση του 22χρονου διεθνή Κύπριου μεσοαμυντικού, η οποία ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ περίπου μαζί με τα μπόνους.

Εξ' 'όσων γνωρίζουμε από έγκυρες πηγές, το συμβόλαιο που προσφέρει η ΑΕΚ στον ποδοσφαιριστή είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που του δίνει η Ομόνοια.

Πλέον, αναμένεται η απάντηση της Ομόνοιας στην εν λόγω πρόταση, με τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα να αναμένονται εντός των ημερών.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ είχε υποβάλει την πρώτη της πρόταση στην ομάδα της Λευκωσίας πριν από λίγο καιρό, η οποία απορρίφθηκε αμέσως, αφού δεν ανταποκρινόταν στις οικονομικές απαιτήσεις της Ομόνοιας.

Για τον ποδοσφαιριστή, έντονο ενδιαφέρον είχε επιδείξει πριν από λίγες μέρες και ο Παναθηναϊκός, του οποίου η πρόταση απορρίφθηκε και αυτή από την Ομόνοια ως μη ικανοποιητική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ