ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 08:21
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το κλείσιμο του τούνελ και ο «ομφάλιος λώρος» με το ΓΣΖ

Newsroom 24sports

Κλείνει η δίοδος η οποία οδηγούσε στα αποδυτήρια του γειτονικού γηπέδου

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ώστε να γεμίσουν μπαταρίες και να επιστρέψουν από σήμερα (26/3) δριμύτεροι στις προπονήσεις.

Το διάστημα χωρίς δράση εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αποτέλεσε και αποτελεί επίσης μιαν ευκαιρία για... αισθητικές επεμβάσεις στην «Αρένα» οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την τέταρτη στροφή της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία των εγκαταστάσεων και ιδιαίτερα των αποδυτηρίων κάτω από την κεντρική κερκίδα του γηπέδου το οποίο η ΑΕΚ χρησιμοποιεί ως έδρα από τις 17 Οκτωβρίου 2016, διακόπτει και την εξάρτηση από το ΓΣΖ, με το υπόγειο τμήμα του οποίου η «Αρένα» συνδεόταν μέσω ενός τούνελ.

Η απόφαση πάρθηκε και έχει σε μεγάλο βαθμό υλοποιηθεί, με τη δίοδο αυτή να κλείνει, αυξάνοντας μάλιστα κατά πενήντα περίπου θέσεις τη συγκεκριμένη κερκίδα, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά ένα σημαντικό κεφάλαιο ως προς την ανέλιξη του νέου γηπέδου των κιτρινοπράσινων σε ακόμη ανώτερο επίπεδο.

Η προσπάθεια αυτή δεν εντάσσεται στα πλαίσια των έργων για την επόμενη φάση της «Αρένα» ωστόσο αποτελεί αν μη τι άλλο το καθοριστικότερο βήμα για την αποκοπή του ομφάλιου λώρου από το ΓΣΖ και την ανεξαρτητοποίησή της, όπως ακριβώς την οραματίστηκε ο Άνδρος Καραπατάκης και οι φίλοι της ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ