ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΕΚ

Ακοράν: «Νιώθω δυνατός, θέλω να συνεχίσω»

Newsroom 24sports

Θα προτιμούσε να το κάνει στην ΑΕΚ

Τα 37 χρόνια του είναι απλά ένας αριθμός στην ταυτότητά για τον άσσο της ΑΕΚ Ακοράν Ρέγιες, που σε συνέντευξη σε ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της ομάδας που τον ανέδειξε, Τενερίφη, τόνισε πως δεν έχει διάθεση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αγχώνεται βέβαια για το μέλλον, όπως όλοι μας, αλλά νιώθει δυνατός και θέλει να συνεχίσει να παίζει. Προτιμά να το κάνει στην ΑΕΚ αλλά αν τελικά δεν συμβεί δεν αποκλείει να επιστρέψει στην πατρίδα του να τελειώσει εκεί την καριέρα του. Παραδέχθηκε άλλωστε πως του λείπει.

«Βλέπω τον εαυτό μου με δύναμη και επιθυμία. Τώρα τελειώνω το συμβόλαιο στην Κύπρο, αλλά αισθάνομαι άνετα εδώ, γι’ αυτό θα ήθελα να συνεχίσω. Πρέπει τώρα να περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει με το πρωτάθλημα. Το μόνο που θέλω είναι να νιώθω καλά και να αγωνίζομαι. Ο Θεός θα ξέρει αν είναι εδώ ή αλλού. Κανείς δε θα αρνηθεί την επιθυμία να επιστρέψει σπίτι του, ειδικά αν έχουμε μείνει μακριά το πολύ καιρό, οπότε αν υπήρχε μια ευκαιρία θα σκεφτόμουν να κάνω το βήμα. Θα ήταν καλά νέα», ανέφερε και πρόσθεσε πως υπήρξε μια προσέγγιση από άλλη ομάδα όμως τίποτα το πολύ σοβαρό.

«Υπήρξε μια μικρή επαφή, αλλά καμιά επίσημη πρόταση. Δεν υπήρχε κάτι άλλο πέρα από αυτή την

Για την καριέρα του στην ΑΕΚ ανέφερε: «Είμαι εδώ τέσσερα χρόνια. Ένιωσα προσαρμοσμένος από την πρώτη στιγμή. Είμαι χαρούμενος γιατί, από την άφιξή μου, υπήρχαν αρκετοί Ισπανοί στα αποδυτήρια, πράγμα που έκανε την άφιξη μου ευκολότερη. Είναι μια επιπλέον βοήθεια. Από αυτή την άποψη, είναι όλα φανταστικά».

Για τα μέτρα που λήφθηκαν στην Κύπρο: «Βρισκόμαστε σε περιορισμό. Πήραν μέτρα αρκετά νωρίς, από τότε που εντοπίστηκαν οι πρώτες περιπτώσεις. Τις τελευταίες εβδομάδες είναι πιο αυστηρά τα μέτρα. Μπορούμε να βγούμε έξω μόνο με την έγκριση ενός SMS αλλά μόνο για ορισμένο χρόνο. Και μόνο μία φορά την ημέρα. Επί του παρόντος, όλα πάνε καλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ