ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Βρέθηκε ο νέος Χάρης!

Newsroom 24sports

Τρίτη διαφορετική θέση για τον Μπρούνο Σάντος

Στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΛ με την Νέα Σαλαμίνα, μετά και την αποβολή του Ράσο, ο Κέρκεζ έπρεπε να αποφασίσει ποιος θα πλαισίωνε τον Τεσέιρα στο κέντρο της άμυνας. Παρά το ότι οι περισσότεροι θα σκέφτηκαν ότι θα βάλει στο παιχνίδι τον Στραχίνια Κέρκεζ, ο προπονητής της ΑΕΛ έκρινε ότι η λύση βρίσκεται στο πρόσωπο του Μπρούνο Σάντος!

Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος ήρθε στο λιμάνι της Λεμεσού το περασμένο καλοκαίρι, για να δώσει βοήθειες στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε κάποια παιχνίδια προσαρμογής, αλλά με την πάροδο του χρόνου ανεβάζει απόδοση. Επίσης δεν θα μπορούσε να μην γίνει ιδιαίτερη αναφορά για το ότι με τα ανεβάσματα του, δίνει πολύτιμες βοήθειες στους επιθετικούς της ΑΕΛ.

Το γεγονός ότι ο Σάντος ανέβασε στροφές το τελευταίο διάστημα, ενδεχόμενος να ώθησε τον Κέρκεζ ούτως ώστε να τον μετακινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κάτι που έγινε για πρώτη φόρα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και παρά το ότι η συγκεκριμένη απόφαση θεωρήθηκε ως έκπληξη, αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν εκεί. Μάλιστα οι εμφανίσεις του ως αριστερός αμυντικός, μέχρι στιγμής, δικαιώνουν τον προπονητή του.

Παρόλα αυτά η χθεσινή απόφαση του Σερβοβόσνιου τεχνικού, να μην κάνει αλλαγή στην αποβολή του Ράσο και να μετακινήσει τον Βραζιλιάνο στο κέντρο της άμυνας, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως…ανατροπή!

Ήταν πραγματικά μια κίνηση που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς οι περισσότεροι περιμέναν ότι ο Ντούσαν θα έβαζε στο παιχνίδι τον Στραχίνια Κέρκεζ, ο οποίος ήταν η πρώτη επιλογή κεντρικού αμυντικού που υπήρχε στον πάγκο. Βέβαια είναι και αυτοί που θα σκέφτηκαν ότι ο προπονητής της ΑΕΛ, συνηθίζει να χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές του σε περισσότερες από μια θέση, με τα παραδείγματα να είναι αρκετά.

Αυτό που έχει ουσία, είναι το ότι η παρουσία του Σάντος στο κέντρο της άμυνας κρίνεται θετική. Επίσης από τη στιγμή που γίνεται αναφορά σε αμυντικό της ΑΕΛ, που χρησιμοποιήθηκε μέχρι στιγμής σε τρεις διαφορετικές θέσεις, εύκολα μπορεί να πει κανείς ότι βρέθηκε ο νέος Χάρης Κυριάκου για την ομάδα της Λεμεσού!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ