ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Δεν το αφήνει έτσι ο «Σόφο»

Newsroom 24sports

Αντιδρά τώρα, για να μην έρθουν χειρότερα πράγματα στην συνέχεια

Η διαιτησία του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα έχει ενοχλήσει αρκετά την ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη αντίδραση από την πρώτη στιγμή.

Είναι φανερό ότι ο «Σόφο» δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι αυτό που έγινε στο «Αμμόχωστος»

Σήμερα είχαμε νέα αντίδραση από τον πρόεδρο Αντρέα Σοφοκλέους, ο οποίος στην εκδήλωση του ΚΕΠΑΚΥ αναφέρθηκε στον Λαγιέκ, τονίζοντας ότι πρέπει να πάρει σπίτι του και δεν μπορεί διοικεί από την Γαλλία την Κυπριακή διαιτησία.

Είναι φανερό ότι ο «Σόφο» δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι αυτό που έγινε στο «Αμμόχωστος», διότι δεν είναι άτομο που κάνει τυχαία κάποιες δηλώσεις. Πόσο μάλλον όταν εξαπολύει επίθεση στοχευμένα, όπως στην προκειμένη με τον Λαγιέκ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ανέφερε σε κύκλους του ότι δεν θα το αφήσει έτσι και θα πάρουν το μήνυμα αυτοί που πρέπει. Και όταν βάλει κάτι στο μυαλό του ο Αντρέας Σοφοκλέους το πετυχαίνει, διότι βλέπει ότι η ομάδα που έφτιαξε ο Κέρκεζ μπορεί να διακριθεί και θέλει ότι δικαιούται μέσα στο γήπεδο να το πάρει.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθεί κανένα εξωγενή παράγοντα να του στερήσει αυτό που με κόπο πετυχαίνει στο γήπεδο. Οπόταν, αντιδρά τώρα, για να μην έρθουν χειρότερα πράγματα στην συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ