ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
23°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Με εγγύηση… Ντα Σίλβα

Συστήνεται για πρώτη φορά στους «λέοντες»

Αρκετές και σημαντικές προσθήκες έκανε η ΑΕΛ το φετινό καλοκαίρι, με στόχο να βελτιώσει το ρόστερ της, για να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί όλες τις ομάδες και να κυνηγήσει το καλύτερο, που δεν είναι άλλο από την διάκριση.

Μία από τις μεταγραφές που ξεχώρισε, ήταν αυτή του Ντανίλο Σόουζα Κάμπος, με τον Βραζιλιάνο να έρχεται για να αποτελέσει τον νέο οργανωτή της ομάδας.

Ήταν συμπαίκτες στην Ουκρανία και τον ξέρει πολύ καλά

Είναι παίκτης με καλό βιογραφικό και με παρουσίες σε ομάδες όπως η Σταντάρ Λιέγης, η Μέταλουργκ, η Ντνίπρο και Αντάλιασπορ Τουρκίας. Ενώ, στα 17 του χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άγιαξ.

Κατά την παρουσία του στην Ουκρανία, είχε για συμπαίκτη, ένα πρώην ΑΕΛίστα, τον Άλεξ Ντα Σίλβα, για τον όποιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του.

Και έχει μεγάλη βαρύτητα να τα λέει αυτά ο «El Mago», παρά οποιοσδήποτε άλλος. Ένας παίκτης που ξέρει καλά την θέση και τον έχει… εικόνα από την κοινή τους παρουσία στην Μέταλουργκ.

Με λίγα λόγια ήρθε με την εγγύηση του Άλεξ Ντα Σίλβα, ο οποίος εξέφρασε την σιγουριά του ότι θα πετύχει στην ΑΕΛ.

Βέβαια, ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί θα κριθεί ο Λατίνος. Πάντως, στο σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα θα συστηθεί για πρώτη φορά στον κόσμο της ΑΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ