ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:44
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΕΛ

ΑΕΛ: «Οργανωμένο έγκλημα σε βάρος μας»

Καταγγέλλει Επιτροπή Διαιτησίας, Αρχιδιαιτητή και Κούμα

Συνεχίζουν να βαράνε τα όργανα για το θέμα της διαιτησίας, αφού μετά τη χθεσινή (9/1) ανακοίνωση της Ομόνοιας είδε το φως της δημοσιότητας και η επιστολή που είχε σταλεί από τις 7 του μήνα από την ΑΕΛ προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ και τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα.

Η επίσημη ΑΕΛ αναφέρει ότι ο αγώνας με τη Δόξα είναι ο έκτος συνεχόμενος (είχαν προηγηθεί τα ματς με Ολυμπιακό, Εθνικό, Ανόρθωση, ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ) στον οποίο η ομάδα αδικείται κατάφωρα και με εμφανή τρόπο, όπως τονίζει, από διαιτητικές αποφάσεις που την έκαναν να χάσει βαθμούς και επηρέασαν τη θέση της στον πίνακα.

Θεωρεί ότι τα λάθη που έγιναν σε βάρος της ήταν μονόπλευρα και ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο (το οποίο μάλιστα στην πορεία χαρακτηρίζει και ως «οργανωμένο έγκλημα») κατά της ομάδας από την Επιτροπή Διαιτησίας και τον Αρχιδιαιτητή Κώστα Καπιτανή, με σκοπό να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο άλλες ομάδες σε βάρος της. Ευθύνες επιρρίπτει και στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, λέγοντας πως είτε είναι μέρος του σχεδίου είτε απλώς κλείνει τα μάτια και θέτει θέμα μομφής.

Τέλος ενημερώνει για την πρόθεσή να προσφύγει σε UEFA και FIFA, αποστέλλοντας οπτικό υλικό.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ