ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:02
31°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ότι πεις… λάθος είσαι

Newsroom 24sports

Η κατάσταση μοιάζει με λαβύρινθο χωρίς την Αριάδνη και τον μίτο της

Δεν ξέρεις από πού να καταπιαστείς. Ομολογώ ότι οι περισσότεροι έτσι όπως διαφαίνεται μες στα Face Book ή και μες στα καφενεία, άρχισαν να ρίχνουν τα βέλη τους στον Κερκέζ. Ο οποίος Κερκέζ αμέσως μετά το ματς έριξε την ευθύνη στους παίκτες του. Οι οποίοι παίκτες σήμερα θα παν στο βοηθητικό και δεν ξέρουμε τι έχουν να πουν.

Ίσως μιλήσουν στα επόμενα ματς αλλά όπως και να έχει, οι παίκτες θα πουν ότι δεν έχουν κίνητρο αφού ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη. Ο οποίος κόσμος θα σου πει, ότι ξενέρωσε με τον Σοφοκλέους και δεν πάνε γήπεδο.

Η κατάσταση στην ΑΕΛ μοιάζει μ’ ένα αδιέξοδο ή μάλλον καλύτερα λαβύρινθο χωρίς όμως η Αριάδνη να έχει τον μίτο

Ο οποίος Σοφοκλέους θα σου πει, ότι βάζει λεφτά και δεν τον βοηθά κανένας, ούτε πλούσιος ούτε φτωχός. Μπορεί κιόλας να σου πει ότι ο μόνο ο Σύνδεσμος είναι εκεί, αλλά ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα σου πει ότι εμείς είμαστε μεν εκεί αλλά όσο ο νόμος Ιωνά είναι σε ισχύ, δεν πατάμε γήπεδο.

Άρα θα μείνουν αυτοί οι λίγοι που πάν ακόμη, οι περισσότεροι όμως εκ των οποίων δεν τους αρέσει ο τρόπος που παίζει η ομάδα. Και όντως η ομάδα αποδεικνύεται και το λεν και οι αριθμοί, ότι η επίθεση δεν είναι στα φόρτε της αφού μέχρι στιγμής είναι χειρότερη του πρωταθλήματος, μ’ αυτή της Δόξας.

Άσε κιόλας που το πρόβλημα έρχεται από πέρσι καθότι και την περασμένη σεζόν, η ομάδα δεν έμοιαζε με Άγιαξ της δεκαετίας του 70’. Θα σου πει όμως ο Κερκέζ με αυτόν ακριβώς τον τρόπο έφερα το 7ο στη Λεμεσό μετά από 30 χρόνια. Θα έρθει όμως ο άλλος να σου πει, μα καλά, θα πηγαίνω να βλέπω την ομάδα και να χρειάζομαι βασιλικό πολτό για να μην κοιμηθώ;

Και πάει λέγοντας. Η κατάσταση στην ΑΕΛ μοιάζει μ’ ένα αδιέξοδο ή μάλλον καλύτερα λαβύρινθο χωρίς όμως η Αριάδνη να έχει τον μίτο.

Δεν ξέρω αν πρέπει και αν έχει ουσία να μιλήσουμε για το ματς με τη Σαλαμίνα. Να σου υπενθυμίσω, ότι από τους Βαρωσιώτες και πέρσι άρπαξες μια τεσσάρα. Αυτό δε λέει κάτι… πόσο μάλλον δε όταν η φετινή σου εμφάνιση ήταν πιο τραγική όσον αφορά τουλάχιστον τη διαχείριση του σκορ.

Χάνεις, προηγείσαι και πας και χάνεις και πάλι το παιγνίδι. Μπαίνει μέσα ο Ελουντού και σε κάνει γιο γιο. Και καλά να πεις ότι επιθετικά δεν τραβάς, αφού όντως δεν τραβάς, αμυντικά όμως μοιάζεις με σκορποχώρι. Δηλαδή το δυνατό όπλο σου μοιάζει με νεροπίστολο.

Και στο τέλος ο Κερκέζ τα χώνει στους παίκτες, αγνοώντας τις δικές του ευθύνες, τις οποίες εντοπίζει ο κόσμος, ο οποίος κόσμος έχει τη δική του ευθύνη για το ότι η ομάδα είναι μόνη αφού ξενέρωσε με τον Σοφοκλέους και όχι μόνο, ο οποίος Σοφοκλέους είναι και αυτός ξενερωμένος, αλλά απ’ ότι μαθαίνουμε στηρίζει Κερκέζ με τα χίλια… και πάει και πάει, ότι πεις λάθος είσαι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ