ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:26
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τίτλος είναι και δίνει πολλά

Το σούπερ καπ μπορεί είναι μια καλή ευκαιρία για αλλαγή κλίματος

Απ’ την επόμενη κιόλας μέρα του περσινού τελικού, η ΑΕΛ μπήκε σε μια ακόμη δύσκολη περίοδο στην ιστορία της. Η εσωστρέφεια είναι εκεί και αυτό είναι πρόβλημα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ όμως έχει στείλει πολλές φορές το μήνυμα θα κάνει τα πάντα, ότι περνά απ’ το χέρι του, ώστε αυτή η ομάδα να ξεπεράσει την κάθε δυσκολία και να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Έτσι το σούπερ καπ είναι μια καλή ευκαιρία για αλλαγή κλίματος.

Είναι προσωπικό στοίχημα του Ντούσαν Κέρκεζ να οδηγήσει ψηλά την ΑΕΛ σε μια δύσκολη περίοδο

Όπως και να το κάνουμε είναι ακόμη ένας τίτλος και φυσικά ο Κέρκεζ στοχεύει σε αυτόν. Ξέρει καλά πως αν σηκώσει την κούπα τότε το κλίμα στην ομάδα θα αλλάξει. Οι ποδοσφαιριστές θα πιστέψουν ακόμη περισσότερο στον εαυτό τους, η ηρεμία στα αποδυτήρια θα επανέλθει και ο κόσμος θα έχει έναν ακόμη λόγο αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, ο κόσμος δεν θα βρεθεί στο γήπεδο ξαφνικά. Αν πιστεύει κανείς πως οι οπαδοί της ΑΕΛ θα επιστρέψουν μάλλον δεν έχει αίσθηση του τι συμβαίνει. Ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας μακριά απ’ τα γήπεδο, και με αυτό βέβαια καλούνται να ζήσουν όλοι στην ΑΕΛ.

Την περσινή σεζόν ο κόσμος είχε συνοδέψει την ομάδα στην «ΑΕΚ Αρένα» και η αλήθεια είναι πως είχε μετρήσει πολύ αυτό. Είχε φέρει χαμόγελα και οι ποδοσφαιριστές ένιωσαν πως ο κόσμος είναι δίπλα τους, ενώ και στον τελικό βρέθηκαν περίπου 4 χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΛ στις κερκίδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αναμένεται πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει την ευκαιρία να δει και κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο Μεντόγεβιτς και ο Μάε συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες να βρεθούν στην ενδεκάδα, ενώ και οι Κύπριοι που αγωνίστηκαν κόντρα στη Δόξα χτυπούν θέση στην ενδεκάδα.

Στη λίστα με τους τραυματίες υπάρχει ο Αντάμοβιτς ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του με ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα οι Γκαζαριάν, Τόρες και Αγκάνοβιτς έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να προλάβουν καθώς στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητας τους.

Είναι προσωπικό στοίχημα του Ντούσαν Κέρκεζ να οδηγήσει ψηλά την ΑΕΛ σε μια δύσκολη περίοδο. Έτσι το σούπερ καπ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποκτήσει δυναμική η ομάδα και στο γήπεδο περιμένουμε να δούμε μια ΑΕΛ γεμάτη πάθος, ενέργεια και δίψα για έναν ακόμη τίτλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ