ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα δεν ξαναβγαίνει…

Εάν είναι καλά αυτόν θα επιλέγει. Απλά τα πράγματα….

Ένα από τα θέματα συζήτησης στην ΑΕΛ, ήταν το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Ντούσαν Κέρκεζ δοκίμασε διάφορα πράγματα για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Έουλερ.

Ο Βραζιλιάνος ήρθε το καλοκαίρι για να δώσει στην ομάδα κάτι διαφορετικό στα άκρα της άμυνας. Να είναι καλός ανασταλτικά, αλλά και να βοηθά την ομάδα επιθετικά. Κάτι σαν φουλ μπακ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο Έουλερ πήρε μετά από καιρό φανέλα βασικού και έδειξε ότι είναι εντελώς καλά από θέμα υγείας. Θέλει όμως ρυθμό για να βρει την φόρμα του. Αυτό όμως θα συμβεί μέσα από τους αγώνες.

Συνεπώς, τώρα που επέστρεψε δύσκολα θα ξαναβγεί από την ενδεκάδα της ΑΕΛ, καθώς στο μυαλό του Σερβοβόσνιου τεχνικού είναι για βασικός. Βέβαια, αυτό εξαρτάται από τον ίδιο και την απόδοση που θα έχει μέσα στο γήπεδο.

Όμως, στο σκεπτικό του Κέρκεζ είναι να έχει ένα αριστεροπόδαρο μπακ, ο οποίος να μπορεί να προωθείται και να βοηθά την ομάδα επιθετικά. Οπόταν, εάν είναι καλά αυτόν θα επιλέγει. Απλά τα πράγματα….

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ