ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΕΛ

ΑΕΛ: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Νταβόρ

Newsroom 24sports

Είναι πλέον ένα απ' τα σημαντικότερα γρανάζια στην ομάδα και η υπογραφή του φέρνει ικανοποίηση

Ο προγραμματισμός της ΑΕΛ συνεχίζεται και πέραν απ’ τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν για να ενισχύσουν την ομάδα, υπάρχουν κάποια ανοιχτά κεφάλαια και στο υπάρχον ρόστερ.

Ένα από αυτά ήταν και η περίπτωση Νταβόρ, καθώς εδώ και καιρό υπήρχε η πρόθεση από πλευράς ΑΕΛ να επεκτείνουν το συμβόλαιο του νεαρού.

Θα μείνει στην ΑΕΛ μέχρι το 2023

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Νταβόρ είναι στα γραφεία της ομάδας για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Το μέχρι πρότινος συμβόλαιο του είχε χρονική διάρκεια μέχρι το 2022. Πλέον όμως και με το νέο συμβόλαιο ο Νταβόρ θα φορά τη φανέλα της ΑΕΛ μέχρι και το 2023. Μάλιστα αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως και οι απολαβές του ποδοσφαιριστή αυξάνονται.

Ως εκ τούτου το κεφάλαιο Νταβόρ κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΛ και ο Ντούσαν Κέρκεζ μπορεί να υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα χρόνια. Εξάλλου ο νεαρός αποτελεί ένα απ' τα σημαντικότερα γρανάζια στην ομάδα και η υπογραφή του φέρνει ικανοποίηση.

Βέβαια αν ο Νταβόρ συνεχίσει την ανοδική του πορεία και βελτιωθεί ακόμη περισσότερο δεν θα προκαλέσει καμιά έκπληξη αν στο μέλλον έρθει και πρόταση για αγορά του από άλλη ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ