ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΚΥΠΡΟΣ

«Μπλόκο»... Πάπα στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο λόγος για το πότε θα γίνει το παιχνίδι περνά πλέον στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, που θα ορίσει την ημερομηνία στην οποία θα συνεχιστεί το ματς

Παρότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος προνοεί τη συνέχιση του διακοπέντος λόγω ομίχλης «αιωνίου» ντέρμπι την ερχόμενη Τετάρτη, οι υποχρεώσεις του ΓΣΠ το βράδυ της συγκεκριμένης ημέρας καθιστούν πολύ δύσκολη τη διεξαγωγή του την 1η Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το γήπεδο της πρωτεύουσας θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στο νησί μας. Κατά συνέπεια, τη δεδομένη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί οποιαδήποτε συμβιβαστική λύση που να ευνοεί τη διεξαγωγή του αγώνα τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ο λόγος για το πότε θα γίνει το παιχνίδι περνά πλέον στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, που θα ορίσει την ημερομηνία στην οποία θα συνεχιστεί το ματς.

Σύμφωνα πάντως την προκύρηξη του πρωταθλήματος «σε περίπτωση που ο αγώνας δεν μπορεί να ορισθεί όπως προβλέπεται από το άρθρο 16 πιο πάνω, αυτός θα ορίζεται να διεξαχθεί κατά την πρώτη ελεύθερη για τα δύο ενδιαφερόμενα σωματεία Τετάρτη δεδομένου ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν αγωνίζεται κατά την αμέσως προηγούμενη Δευτέρα ή δεν αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκό αγώνα ή δεν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών την ίδια εβδομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ