ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:31
°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Aνόρθωση: Αρκετοί οι δύο μήνες;

Newsroom 24sports

Η δυστοκία στον προγραμματισμό φέρνει τη «Μεγάλη Κυρία» σε επικίνδυνα μονοπάτια

Η απουσία από την Ευρώπη για άλλη μια χρονιά, θεωρητικά δίνει στην Ανόρθωση την ευελιξία και τα χρονικά περιθώρια ώστε να πραγματοποιήσει έναν μεταγραφικό σχεδιασμό χωρίς πίεση. Παρόλ’ αυτά το περσινό αντιπαράδειγμα είναι εκεί για να θυμίσει ότι η ταχύτητα εκπλήρωσης ενός προγραμματισμού είναι… σχετική και ότι αυτό που μετράει στο τέλος είναι η ποιότητα του ρόστερ και ο χρόνος που ένας προπονητής έχει να δουλέψει με αυτό.

Σχεδόν δύο μήνες χωρίζουν τη «Μεγάλη Κυρία» από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της και τη δεδομένη στιγμή η εικόνα στο «Αντώνης Καρράς», θυμίζει περισσότερο προπόνηση ακαδημιών παρά πρώτης ομάδας. Κι αυτό διότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές είναι νεαροί και ντόπιοι που βοηθούν τον Ισραηλινό τεχνικό για να βγάλει το πρόγραμμα.

Οι διεργασίες του τελευταίου μήνα έχουν φέρει στην Κύπρο τους Καμαρά και Μπανταλόφσκι, όχι όμως τους Σισοκό και Σιβού, την ίδια ώρα που ο Κβέσιτς αποτελεί παρελθόν πριν καν γίνει παρών. Κι όλα αυτά με δεδομένο ότι άλλο ένα ράβε-ξήλωνε, από τα πολλά των τελευταίων ετών, όχι μόνο δεν θα αποφευχθεί αλλά θα είναι και πιο έντονο από ποτέ.

Η ανησυχία του κόσμου της ομάδας φτάνει μέχρι τα αυτία των διοικούντων, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή δεν κρίνονται για το τι υπάρχει εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά πως χειρίζονται τα συνεχόμενα ναυάγια, επικοινωνιακά.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ