ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
25°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Εισήγηση για μη παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών

Newsroom 24sports

Θέλει όλα τα εισιτήρια δικά της

Στην Ανόρθωση μέσα στις ειδικές συνθήκες που βιώνουμε λόγω Κορωνοϊού, έκαναν μια σειρά από εισηγήσεις στην ομοσπονδία προκειμένου να είναι καλύτερη η προσαρμογή στα δεδομένα. Μια από αυτές, που στη «Μεγάλη Κυρία» ετοιμάζονται να υλοποιήσουν, αφορά στον κόσμο και στο κατά πόσο θα υπάρχει μετακίνηση οπαδών στους αγώνες.

Ο λόγος είναι προφανής: τα 3228 εισιτήρια του 33%, που θα ισχύει στην πρώτη φάση, δεν αρκεί ούτε για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας για κάρτες διαρκείας

Η εισήγηση της Ανόρθωσης είναι όπως αφεθεί στη διακριτική ευχέρεια του γηπεδούχου κατά πόσο θα δίνει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους και αυτό σκοπεύουν να κάνουν.

Ο λόγος είναι προφανής: τα 3228 εισιτήρια του 33%, που θα ισχύει στην πρώτη φάση, δεν αρκεί ούτε για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας για κάρτες διαρκείας. Είχε πουλήσει περισσότερες από αυτό τον αριθμό πέρσι. Ακόμα και τα 4891 της Β’ φάσης με το 50% μοιάζουν λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου της.

Έτσι πάρθηκε η απόφαση να μη δέχεται φιλοξενούμενους στο γήπεδό της και ζητά από την ΚΟΠ να είναι στην ευχέρειά των γηπεδούχων η λήψη της απόφασης. Προφανώς κανονισμός δεν μπορεί να μπει αφού τα σωματεία που δεν έχουν κόσμο θέλουν να φιλοξενούν τους οπαδούς των μεγάλων ομάδων. Όμως στα ματς ντέρμπι όπως δε θα δίνει, δε θα πηγαίνουν και οι δικοί της οπαδοί.

Όταν θα είναι έτοιμοι για ανακοινώσεις των καρτών διαρκείας θα δώσουν και πιο αναλυτικές λεπτομέρειες πάνω στο θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ