ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:08
19°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Η αισιόδοξη εικόνα μες στον χαμό...

Αποκτά σταθερότητα και αξιοπιστία η ομάδα της Αμμοχώστου

Η θέση της Ανόρθωσης για την επανέναρξη των υποχρεώσεων, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι ξεκάθαρη. Στην ομάδα της Αμμοχώστου θέλουν να ολοκληρωθεί η δράση μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αυτή η θέση μένει αναλλοίωτη, μέχρι την τελευταία στιγμή. Πλέον, περιμένουν την εξέλιξη του ιού, αλλά και τις αποφάσεις των αρμοδίων για το τι μέλλει γενέσθαι.

Προπονήσεις διεξάγονται από σπίτι στην παρούσα στιγμή, σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια. Για το πότε αυτοί θα επανέλθουν στο «Αντώνης Καράς» για κανονική προπόνηση, είναι πρόωρο να ειπωθεί με σιγουριά.

Υπάρχει και μια άλλη πτυχή, σε όλο αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες. Αυτή αφορά το οικονομικό κομμάτι, στο οποίο αναπόφευκτα θα υπάρξει η σχετική «χασούρα». Στα ενδότερα της ομάδας ευελπιστούν αυτή να είναι η λιγότερη δυνατή, μέχρις ότου η κατάσταση επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Από την άλλη, στα θετικά συγκαταλέγεται στο ότι δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για την ώρα. Με την αρωγή του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαϊδη, πληρώθηκε ο μισθός Φεβρουαρίου, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή ήταν και η απαίτηση του Τιμούρ Κετσπάγια, όταν ανέλαβε τα ηνία της, πριν από ένα περίπου χρόνο. Αυτό τηρείται με ευλάβεια, μέχρι στιγμής.

Η αλλαγή στο οικονομικό κομμάτι είναι δεδομένη, σε σχέση με προηγούμενες σεζόν. Το ζητούμενο είναι αυτό να διατηρηθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και αυτό να συνοδευτεί από κατάκτηση ενός (τουλάχιστον) τροπαίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ