ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:19
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Η ισορροπία στα αποδυτήρια και τα προσφερόμενα συμβόλαια

Με προσοχή διανέμει τους διαθέσιμους πόρους ο Τιμούρ Κετσπάγια

Το γρήγορο χτίσιμο του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας» για τη νέα σεζόν, έγινε χωρίς οικονομικές εκπτώσεις από πλευράς του Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος είναι απόλυτος κυρίαρχος του προϋπολογισμού των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Μπέκα Μικελτάντζε ο οποίος επιχείρησε να διαπραγματευτεί ένα συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές ωστόσο αυτό δεν βρήκε σύμφωνο τον συμπατριώτη του τεχνικό ο οποίος του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ως στόχο να συμπληρώσει το κυανόλευκο παζλ κατά ενενήντα τοις εκατόν πριν η ομάδα εισέλθει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και με τα τωρινά δεδομένα, βαδίζει ολοταχώς προς εκπλήρωση του στόχου. Άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε κατά την παρουσίασή του ότι όπως και κάθε καλοκαίρι, κάποιοι στόχοι οι οποίοι κρίνονται εξαιρετικοί, θα προσεγγιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο και όταν οι επιλογές τους μειωθούν, οπόταν θα είναι και πιο διαπραγματεύσιμοι.

Ακόμη και με αυτό το στοιχείο στα υπόψην, ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι πολύ προσεκτικός στα συμβόλαια τα οποία μοιράζει καθώς δεν επιθυμεί τη διαταραχή στα αποδυτήρια. Ήδη στο ρόστερ υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές με απολαβές άνω των διακόσιων χιλιάδων ευρώ ανά έτος όπως ο Ρούμπεν Ράγιο και ο Μίχαλ Ντούρις, ενώ μόλις πρόσφατα αποχώρησε ο Ζοάο Βίκτορ μετά από δική του επιθυμία και ο οποίος βρισκόταν σε αυτήν την κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ