ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:08
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Η μεγάλη εικόνα για Οκριασβίλι

Newsroom 24sports

Κοιτάει το δάσος και όχι το δέντρο ο Κετσπάγια

Είναι ένας παίκτης από αυτούς που σε ψήνουν ο Τορνίκε Οκριασβίλι, αφού έχει αυτό το απρόβλεπτο που σε κρατά καρφωμένο στην οθόνη ή γενικότερα πάνω του για να δεις τι θα σκεφτεί να κάνει όταν ακουμπήσει μπάλα.

Η Ανόρθωση είναι μια ευκαιρία να επανέλθει στα 27 του ως ένας κανονικός αθλητής που μπορεί να βγάλει σεζόν ως βασικός σε ομάδα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τον ήξερε πολύ καλά όταν επέλεγε να τον φέρει και φανερά ήθελε τέτοια στοιχεία στους παίκτες που καλύπτουν το μεσοεπιθετικό κομμάτι και παραδοσιακά βλέπαμε αρκετούς επί των ημερών του. Τι να πρωτοθυμηθείς: Βόουτερ, Κινκλάτζε, Σάβιο, Πάολο Κόστα, Ντεγιάνοφ, Τρίκα και διάφοροι άλλοι που ίσως αδικούμε που δεν τους γράφουμε.

Όμως μέσα στα πολλά που ήξερε για τον συμπατριώτη του, ήταν και η ειδική διαχείριση που χρειάζεται για να επανέλθει να είναι πέραν από ποιοτικός ποδοσφαιριστής και κανονικός αθλητής. Έχει να παίξει πάνω από 1000 λεπτά ποδόσφαιρο σε μια σεζόν πρωταθλήματος από το 2014-15 και την Γκενγκ. Επιλογές που δεν του έβγαιναν, ο πολύ σοβαρός διπλός τραυματισμός, ρήξη πρόσθιου χιαστού, που πέρασε και τον άφησε ουσιαστικά εκτός από τον Μάρτη του 2017 μέχρι τον Αύγουστο του 2018 και άλλες καταστάσεις τον έβγαλαν εντελώς από το ρυθμό του. Πέρσι ελάχιστα έπαιξε άλλωστε.

Στην Ανόρθωση βέβαια ήρθε έγκαιρα, αλλά μαζί ήρθε και η επιστροφή στην Εθνική Γεωργίας και όλο αυτό μάλλον ήταν απότομη επιστροφή στην κανονικότητα. Δεν είναι τυχαίο που και τις δυο φορές που πήγε στη Γεωργία ήρθε με ζητήματα που αφορούν κυρίως κούραση πίσω και έχασε και το ματς με την Ένωση. Εκεί που πάει έχει παιχνίδια υψηλών εντάσεων σε διάστημα λίγων ημερών, ενώ στην Κύπρο ήρθε και παίζει μια κάθε δέκα μέρες ως τώρα! Πάλι καλά που είναι έμπειρος, δυστυχώς, από τραυματισμούς με την Ιρλανδία φάνηκε να το πρόλαβε.

Δεν είναι βέβαιο αν θα προλάβει την Ομόνοια αλλά αυτό είναι το δέντρο για τον Τορνίκε. Η Ανόρθωση είναι μια ευκαιρία να επανέλθει στα 27 του ως ένας κανονικός αθλητής που μπορεί να βγάλει σεζόν ως βασικός σε ομάδα την ίδια ώρα που θα γράφει συμμετοχές και στην Εθνική του. Με αυτήν θα παίξει μπαράζ για να πάει Euro θυμίζουμε τον Μάρτιο του 2020. Είναι και το δικό του κίνητρο μεγάλο, αλλά και τα όσα η Ανόρθωση έχει να κερδίσει αν καταφέρει να τον επαναφέρει.

Μπορεί να του πάρει λίγο παραπάνω του Τιμούρ, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο πεισματάρης είναι. Θα γίνει η διαχείριση που χρειάζεται ώστε να τον έχει σε όλη τη σεζόν διαθέσιμο. Ήξερε άλλωστε τα δεδομένα ο προπονητής και για αυτό έφερε και τον Μανθάτη και τον Καλτσά και το Χατζηβασίλη. Να έχει επιλογές για να δοθεί ο χρόνος και στον Τορνίκε να βρει τον εαυτό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ