ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:40
35°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ανόρθωση

Ανόρθωση: Ο πήχης φθάνει μέχρι.... Πάντιτς

Newsroom 24sports

Η περίπτωση του Σέρβου δείχνει και την στόχευση

Η χθεσινή αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας για Ανόρθωση και Ντανίλο Πάντιτς (δες ΕΔΩ) δείχνει ακριβώς την στόχευση που έχουν οι διοικούντες, αλλά και ο Τιμούρ Κετσπάγια στο θέμα εξεύρεσης δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν.

Η περίπτωση του Σέρβου κεντρικού μέσου είναι πολύ δύσκολη αυτή, αλλά και συνάμα περίπλοκο το καθεστώς ιδιοκτησίας του από την Τσέλσι. Ανήκει στην αγγλική ομάδα από το 2015, όμως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την πρώτη ομάδα. Ο ίδιος θέλει να τερματίσει το συμβόλαιο του και να σταματήσει να δίδεται δανεικός σε ομάδες ανά την Ευρώπη, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε Αγγλία και Σερβία. Έντονο ενδιαφέρον για τον Πάντιτς, πάντως, έχει επιδείξει και η ομάδα της Παρτίζαν.

Στην Ανόρθωση έχει προταθεί ο Πάντιτς, όπως προτείνονται εκατοντάδες ποδοσφαιριστές πάνω σε καθημερινή βάση. Το αν θα γίνει κίνηση για απόκτησή του, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για την ώρα, δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα.

Όπως και να έχει, το ενδιαφέρον έχει συγκεντρωθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής και η πρόθεση είναι να αποκτηθούν δημιουργικός και επιτελικός μέσος, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Ο πήχης για την απόκτηση αυτών των δύο ποδοσφαιριστών έχει τεθεί πολύ ψηλά και ποδοσφαιριστές με βαρύ όνομα και βιογραφικό, όπως του Πάντιτς, ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ψάχνουν.

Το θέμα απόκτησης επιθετικού δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Τιμούρ Κετσπάγια, στην παρούσα φάση. Τα δεδομένα θα αλλάξουν, εάν πωληθεί κάποιος εκ των Ντούρις ή Κατσιαράβα. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, μέχρι στιγμής. Θέμα Αντενί δεν φαίνεται να υπάρχει, καθώς στην Ανόρθωση δεν έχουν ξανακούσει αυτό το όνομα, ούτε τους έχει προταθεί τον τελευταίο καιρό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ